RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Gleder meg hele uka!


TRIVELIG: Her Turid Elisabeth Solberg inne på stofflageret - i bakgrunnen Kjersti Vasli. – Vedig trivelig å være en del av Frivillighetssentralen, sier hun.
TRIVELIG: Her Turid Elisabeth Solberg inne på stofflageret - i bakgrunnen Kjersti Vasli. – Vedig trivelig å være en del av Frivillighetssentralen, sier hun. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga
Turid Elisabeth Solberg (58) er en av de frivillige på Grefsen-Kjelsås. – Vips så var jeg med her! sier hun.

GREFSEN: – Helt tilfeldig at jeg ble med her. Var en tur på gravlunden, og gikk innom. Jeg synes det er morsomt med bruktbutikker, og her var det mye å se på. Jeg kom i snakk med Kjersti, og vips så ble det til at jeg bidrar her i butikken en dag i uken, forteller Turid.

EUROPA SKAL LÆRE FRIVILLIGHET AV NORDRE AKER - LES SAK HER

– Jeg gleder meg hele uka til den dagen jeg skal hit, faktisk så mye at jeg innmellom også er her to ganger i uka. Det er så trivelig her. Og så spennende å pakke ut nye «varer», eller kanskje pynte spisebordet her på nytt med nye ting som har kommet inn!

– Men det skjer vel at det kommer inn rare ting også?

– Ja, blant annet har vi mottatt kakebokser med kaker inni, og ikke minst også et toastjern med toast! Men den var langt fra spiselig, og med en spesiell farge - for å si det sånn, ler Turid.

I smørøyet

Frivillig Sissel Helle (67) er blant annet presseansvarlig i sentralen.

– Egentlig tok jeg kontakt fordi jeg ønsket meg inn i et syfellesskap. Jeg liker godt redesign, og da er jeg jo midt i smørøyet her med blant annet masse brukte klær. Så det ble syfellesskap, men så ble det også nettaktivitet, og ikke minst “Bok med lunsj”. Jeg får masse energi og overskudd av å være her innemellom, ifølge Sissel.

Kjøper gjerne klær og møbler

Scott Willy Hanssen (8) og mamma Torild Haldorsen fra Sørum, har vært i minnesamvær i Grefsen kirke, og titter en tur innom sentralen.

– Jeg liker veldig godt gjenbrukstanken, og leverer også brukt tøy til innsamling der vi bor. Og jeg kjøper selv gjerne både klær og møbler fra gjenbruksutsalg, sier Torild.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere