RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– God gammaldags rockescene for voksne

Med kjente navn på plakaten ønsker østkantgutta Tom Olsen og Dag Foosnæs å skape en «god gammaldags rockescene for voksne».

BRYN: Tett inntil rundkjøringa på Bryn ligger spisestedet Olsen. Perfekt beliggenhet for byens nye rockescene, fastslår de to herrene.

– Oslo trenger et skikkelig musikksted litt utenfor sentrum. Det er mange av oss som har runda førti som synes det er litt stress å skulle dra seg inn til sentrum i helgene, men som likevel har behov for et sted med litt liv, mener Foosnæs, kjent fra countrygruppa «Scheibe & Foosen».

Feit rock

Sammen med Tom Olsen, som eier og driver stedet, har han nylig satt igang arbeidet med å arrangere en konsertserie på Olsen. For kort tid siden spilte selveste Rune Rudberg på den bittelille scenen.

– Artistene hiver seg rundt når vi spør om de vil komme for å spille. Ofte blir det jam etterpå også, noe publikum setter stor pris på. Her kommer det frem mange gode minner på en kveld, lover Foosnæs.

– Det er helt klart at folk ønsker et sted som arrangerer konserter som dette i lokalmiljøet. Vi har hatt stinn brakke her helg etter helg, samtykker Olsen.

Tett program

Programmet som så langt er spikra viser at gutta har klart å samle sammen en god gjeng på scenen allerede. Furusetsupporter Foosnæs har til og med måttet svelge noen digre kameler i forbindelse med bookingen.

– Det er bare å innrømme det. «Vålerenga kjerke» er tidenes beste supporterlåt, så at Bjølsen Valsemølle har takket ja til å spille er rett og slett en ære, uansett hvem man heier på, spøker Foosnæs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere