RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Gøy at innsatsen ble lagt merke til!


Jeanette Krosby er en ung jente som brenner for de unge i Groruddalen. Ifjor kjempet hun hardt for ungdomstilbudet ved Kalbakken fritidsklubb. ARKIVBILDE
Jeanette Krosby er en ung jente som brenner for de unge i Groruddalen. Ifjor kjempet hun hardt for ungdomstilbudet ved Kalbakken fritidsklubb. ARKIVBILDE
Jeanette Krosby (18) var en de unge heltene da ungdomstilbudet på Kalbakken ble reddet før jul. Hun setter stor pris at hun er en av de nominerte til Årets Navn i Groruddalen 2010.

GRORUDDALEN: – Hva? Er jeg nominert? Det visste jeg ikke! Så gøy da!, utbryter Jeanette Krosby da vi forteller at hun er nominert til Årets Navn.

Før jul stod 18-åringen på barrikadene for å redde ungdomstilbudet på Kalbakken fritidsklubb.

– Det er veldig gøy at innsatsen vi la ned ble lagt merke til. Å bli nominert gjorde virkelig dagen min, sier en smørblid Krosby.

KLIKK HER FOR Å STEMME PÅ ÅRETS NAVN!

 

Lindeberg

Den svorne Lindeberg-gutten Arne Storøy har de senere årene vært ildsjel for Lindebergkulturens venner. Storøy har også lagt ned en stor innsats for barn og unge. Han setter stor pris på nominasjonen.

– Hyggelig å bli satt pris. Jeg gjør ikke dette for å få en pris. Det handler om å gjøre det beste for barn og unge. De er framtida. Jeg håper at de som har foreslått meg har lagt vekk på nettopp det, sier Storøy.

KLIKK HER FOR Å STEMME PÅ ÅRETS NAVN!

 

Sykehus, ski og ildsjel

Øystein «Pølsa» Pettersen representer idretten blant de nominerte. Gladguttens høydepunkt i fjor var utvilsomt OL-gullet i Vancouver. Innsatsen til Jamil Syed. Han brenner mye for de svakere i samfunnet. Leder i Fagforbundet ved Aker sykehus, Are Saastad har kjempet hardt for å bevare Aker sykehus. Personlig har det blitt en tøff kamp for ham. Ledelsen ved sykehuset fjernet ham fra stillingen ved Aker og flyttet ham over til Ahus.

– Å bli nominert er kjempehyggelig og overraskende. Det er ærefullt. Jeg er i en god forsamling av gode, nominerte mennesker. Jeg oppfordrer folk til å stemme, sier Saastad.

Han mener selv han er skrudd sammen til å bli forbanna over urettferdighet.

– Jeg engasjerer meg ikke for å få oppmerksomhet. Men når jeg ser at det blir gjort urett, ja da blir jeg forbanna, sier Saastad.

KLIKK HER FOR Å STEMME PÅ ÅRETS NAVN!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere