RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Håper på folkefest!


Leder i NM-komiteen Hasse Farstad og leder i Oslo Skøiteklub Per Erik Martinussen sammen med landslagsstjernene Ida Njåtun og Henrik Christiansen.
Leder i NM-komiteen Hasse Farstad og leder i Oslo Skøiteklub Per Erik Martinussen sammen med landslagsstjernene Ida Njåtun og Henrik Christiansen. Foto: Foto: Anders Halvorsen
Landslagsstjernene Ida Njåtun og Henrik Christiansen gleder seg til NM på Frogner stadion.

FROGNER: – Anlegget har blitt kjempefint. Nå ligger alt til rette for et godt mesterskap, sier skøyteløper Henrik Christiansen.

Neste ukes NM på Frogner stadion, blir det første siden 1990.

– Jeg håper virkelig at folk møter opp og lager litt liv. Det er på tide med en skikkelig skøytefest på Frogner igjen, sier Christiansen.

– Kjempegøy

Norges nye skøytehåp, Ida Njåtun fra Asker, og flere andre profiler besøkte det nye stadionanlegget i forrige uke.

Njåtun og Christiansen benyttet anledningen til å teste isen.

– Den var god. Nå håper jeg på gode tider i NM. Det blir kjempegøy, sier 19-åringen, som tok et overraskende verdenscupsølv på 1500-meteren i Berlin i midten av november.

OSK får skryt

Christiansen mener NM-arrangør Oslo Skøiteklub har lagt til rette for et godt mesterskap – både for løpere og publikum.

– Man merker at de har forberedt seg godt. Nå håper jeg at også værgudene spiller på lag, sier 27-åringen.

– Hva er ambisjonene i NM?

– Pallen er helt klart målet, men det blir veldig tøft å slå Håvard (Bøkko), sier landslagsløperen, som var med å vinne verdenscupen i lagtempo forrige sesong.

– Blanke ark

Leder i Oslo Skøiteklub, Per Erik Martinussen, betegner neste helgs mesterskap som en gedigen opptur for den tradisjonsrike klubben.

– Dette er veldig motiverende for oss. NM blir starten på en helt ny tid, sier lederen, som har vært medlem i Frogner-klubben siden han var åtte år gammel.

– Vi har jobbet med å få kunstis siden 1950. Nå har vi fått det som vi vil. Vi starter på mange måter opp igjen med helt blanke ark, sier Martinussen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere