RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Har fått til en god løsning


Tove Stien mener de har fått til en god løsning hvor hjemmetjenestens biler står inne i garasjen på natten.
Tove Stien mener de har fått til en god løsning hvor hjemmetjenestens biler står inne i garasjen på natten.
Bydel Østensjø har nå fått inn alle hjemmetjenestens biler i garasjen om natten.

RYEN: – Vi har gjort en vurdering av når folk kommer på jobb og alle hjemmetjenestens syv biler står nå inne på natta. To går ut klokken syv, mens resten er ute til halv ni. Disse endringene har vært på gang lenge før Folkvord kom inn i saken, sier Bydelsdirektør Tove Stien.

Folkvord er blant annet kritisk til at privatbiler har fått plass før biler brukt av hjemmetjenesten. Dette mener Stien ikke er korrekt.

– Det er ikke tilfelle. En del av ledergruppa er mye ute og kjører på møter i løpet av dagen, og de andre bilene er mye til og fra blant annet IT og barnehage, sier Stien.

Bydelen flyttet inn i 2004 og da hjemmetjenesten flyttet inn i 2006 jobbet man for å skaffe parkeringsplasser utendørs, men det ble ikke gjort en vurdering av behovene.

– De er ute og kjører hele dagen og har bruk for plasser om natten. Det ble ikke gjort noen aktiv vurdering av dette i 2006. Men nå tror jeg vi har løst dette på en god måte, sier Stien.

I forhold til dem som ikke fikk den hjelpen de har krav på under det ekstraordinært store snøfallet natt til andre juledag mener Stien at garasjeplassene hadde vært til liten nytte.

– Garasjeplassene var også snødd inne, sier hun.

LES OGSÅ: Barnehager i Oslo: Se stor oversikt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere