RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Alice Johansen

– Håvard Nielsen på vei bort fra Vålerenga

Østerriksk avis melder at Red Bull Salzburg forsterker laget med VIF-profilen Håvard Nielsen (19). Spilleren møtte heller ikke på torsdagens Vålerenga-trening.

Kort tid etter at det østerrikske topplaget led et sjokknederlag for F91 Dudelange fra Luxembourg i Mesterliga-kvalifiseringen, har klubben kastet blikket mot Norge i jakten på forsterkninger.

Viking-spiller Valon Berisha og hans agent Jim Solbakken har denne uken forhandlet med de ambisiøse østerrikerne om midtbanespillerens personlige kontrakt, etter at siddisene aksepterte et bud fra Red Bull Salzburg på over 10 millioner kroner.

Partene befinner seg for øyeblikket på det anerkjente vintersportsstedet, og har satt torsdag som frist til å bli enig om spillerens betingelser.

LES OGSÅ: Solskjær lanserer Nielsen som landslagsspiss

Sjokkerte medspillere

Ifølge den Wien-baserte avisen Kurier skal også Håvard Nielsen være på vei til samme klubb. 

– Salzburg binder seg til to nye spillere. Med to 19-årige nordmenn  - Valon Berisha og Håvard Nielsen – skal Salzburg forsterkes offensivt, skriver Kuriers nettutgave torsdag.

Etter det dittOslo.no erfarer planlegger Vålerenga en storstilt ryddesjau i rekkene frem mot neste sesong.

Anvendelige Nielsen blir ventelig den andre ut portene på Valle i sommer. Harmeet Singh skrev som kjent under for nederlandske Feyenoord tidligere i juli.

For mange av VIF-spillerne kom det imidlertid som et sjokk at én av lagets beste spillere denne sesongen (Nielsen) er på vei bort, da de i morgentimene skal ha blitt informert om at en overgang var nær.

På plass i Østerrike

Oppsal-gutten er etter det vi kjenner til allerede på plass i Salzburg, og kun formaliteter gjenstår før en avtale med østerrikerne er spikret.

Håvard Lunde, leder av sportslig utvalg i Vålerenga, ønsker derimot ikke å uttale seg noe om den påståtte interessen fra Red Bull Salzburg.

– Vi kommenterer ikke overganger før de er faktum. Håvard Nielsen har kontrakt med oss ut neste sesong, sier Lunde til dittOslo.no.

Vi følger saken!

LES OGSÅ: Håvard Nielsen senket Odd alene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere