RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Her blir det liv!


Kultursjefen for VM, Tove Indgjerd ønsker seg folkeliv på i rundt VM-arenaene.
Kultursjefen for VM, Tove Indgjerd ønsker seg folkeliv på i rundt VM-arenaene. Foto: Utlån
Hver dag gjennom hele VM skal det skapes folkeliv både på arenaene, men også i byen ellers, og arrangørene ber bydelene om underholdningsbidrag.

OSLO: For et par uker siden ble SKI-VM og “Prosjekt Folkeliv” presentert for de respektive bydelsdirektørene, med oppfordring om kulturbidrag til underholdning på og rundt VM-arenaene.

Vinterglede og begeistring

– Det skal være aktivitet i Folkelivsområdene hver dag gjennom hele VM. Derfor er det behov for en mengde ulike bidrag som skaper vinterglede og begeistring. Vi ønsker mangfold og kvalitet. Bydelene og innbyggerne får samtidig mulighet til å vise frem sitt kulturelle mangfold til et stort publikum, sier VMs kultursjef Tove Indgjerd

LES OGSÅ: KOR 21 ER ALLEREDE VM-KLARE

Temadager

Kultursjefen forteller også om temadager.

– Det vil bli fem temadager under VM-uka, en reprodag, en kordag, en dansedag, en talentdag og en nabodag.Vi oppfordrer alle som har lyst til å være med til å gå inn på nettsidene og lese mer om “Folkeliv”, og melde sin interesse.

Mer om Ski-VM i Oslo 2011 her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere