RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Her kjeftes det hver eneste dag

– Her skulle det vært enveiskjørt, sier Mina Nordhøy, beboer i Elisenbergveien. Hun ser daglig kaotiske tilstander og folk som skjeller hverandre ut i den trange gaten.

FROGNER: Tidligere var Elisenbergveien toveiskjørt hele veien fra Bygdøy allé til Frognerveien. Så ble den nederste delen enveiskjørt, men fremdeles er kjøring i begge retninger fra Gimleveien til Frognerveien.
 

Trangt!
 

Dette er en av de trangeste toveiskjørte gatene i området, samtidig som det er mye kjøring til og fra både vinmonopolet og postkontoret.

– Dessuten fins det en stor garasje her, som det er mye kjøring til og fra, sier Mina Nordhøy. Hun bor i Elisenbergveien og opplever problemer mellom bilister hver eneste dag.

– Det er mye kjefting og bråk mellom bilister. Vi ser daglig problemer. Jeg mener at mange av beboerne her er enige med meg når jeg ber om at denne gaten bør være enveiskjørt helt fra Frognerveien, sier Nordhøy.

– Kom og se, Ødegaard!

– Folk flyr jo nesten på hverandre ute i gaten her, sier hun og oppfordrer bydelsutvalgsleder Bjarne Ødegaard til å jobbe for å få enveiskjøring i hele Elisenbergveien. Hun mener at det kun bør være lov å kjøre i retning fra Frognerveien og ned til Bygdøy allé. Hun peker på at parallellgater som Odins gate og Frederik Stangs gate er bredere, og hun mener det ikke vil skape problemer å stenge Elisenbergveien i én retning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere