– Herlig at alt er nytt!

RETT PÅ: Fredrick og Arne dekket åpningen av F21, gutta er elever på skolens media- og kommunikasjonslinje. FOTO: ELLEN RØNNING

RETT PÅ: Fredrick og Arne dekket åpningen av F21, gutta er elever på skolens media- og kommunikasjonslinje. FOTO: ELLEN RØNNING

Mange av elevene på Media- og kommunikasjonslinjen på F21 kommer fra Sogn, og kontrasten er stor mellom gammel og ny skole.

Klikk på bildet for å forstørre.

SAVNER IKKE SOGN! Marie, Beate og Malin gleder seg til over at alt er nytt og lekkert. FOTO: ELLEN RØNNING

FYRSTIKKALLEEN: – Vi har hatt to fine år på Sogn, vi altså, lært mye har vi også.

Fredrick Aahus-Østrem og Arne Borgersen, vestkangutter gode som noen, snakker pent om gamleskolen, men gleder seg veldig over at alt er så nytt og fresht på F21.

På jobb

Første skoledag bruker gutta på fag – de dekker på utmerket vis åpningen av skolen, og har forhåpentlig vis fått med noen gullkorn fra Jens, Kristin og Fabian denne travle morgenen.

Smart move, gutter! Bylinen deres vil for alltid henge ved skolens dokumentasjon av åpningsseremonien for F21.

– Ikke trist!

Østkantavisa treffer flere ex-sognelever på trebenkene i “skolegården”. Marie Botilsrud fra Grünerløkka, Beate Nordeng fra Grorud og Malin Milford fra Årvoll er storfornøyde med å få begynne på en splitter ny skole

På spørsmål om det var litt trist å forlate Sogn, rister jentene kraftig på hodet.

– Ikke i det hele tatt! Her er jo alt nytt, utstyret og lokalene utrolig mye bedre, og vi er kjempefornøyde med at vi kom hit vi ønsket oss, sier jentene, og ser seg fornøyd rundt.

Det er klart et slikt skolebygg motiverer og skaper forventninger. Lykke til, alle sammen, gjør som Fabian sier og ta vare på hverandre og skolen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.