RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Herlig at alt er nytt!


RETT PÅ: Fredrick og Arne dekket åpningen av F21, gutta er elever på skolens media- og kommunikasjonslinje. FOTO: ELLEN RØNNING
RETT PÅ: Fredrick og Arne dekket åpningen av F21, gutta er elever på skolens media- og kommunikasjonslinje. FOTO: ELLEN RØNNING
Mange av elevene på Media- og kommunikasjonslinjen på F21 kommer fra Sogn, og kontrasten er stor mellom gammel og ny skole.

FYRSTIKKALLEEN: – Vi har hatt to fine år på Sogn, vi altså, lært mye har vi også.

Fredrick Aahus-Østrem og Arne Borgersen, vestkangutter gode som noen, snakker pent om gamleskolen, men gleder seg veldig over at alt er så nytt og fresht på F21.

På jobb

Første skoledag bruker gutta på fag – de dekker på utmerket vis åpningen av skolen, og har forhåpentlig vis fått med noen gullkorn fra Jens, Kristin og Fabian denne travle morgenen.

Smart move, gutter! Bylinen deres vil for alltid henge ved skolens dokumentasjon av åpningsseremonien for F21.

– Ikke trist!

Østkantavisa treffer flere ex-sognelever på trebenkene i “skolegården”. Marie Botilsrud fra Grünerløkka, Beate Nordeng fra Grorud og Malin Milford fra Årvoll er storfornøyde med å få begynne på en splitter ny skole

På spørsmål om det var litt trist å forlate Sogn, rister jentene kraftig på hodet.

– Ikke i det hele tatt! Her er jo alt nytt, utstyret og lokalene utrolig mye bedre, og vi er kjempefornøyde med at vi kom hit vi ønsket oss, sier jentene, og ser seg fornøyd rundt.

Det er klart et slikt skolebygg motiverer og skaper forventninger. Lykke til, alle sammen, gjør som Fabian sier og ta vare på hverandre og skolen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere