RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

INGEN TEGN TIL SNØ: DittOslos journalist Andreas Lindbæk sammen med vennene Terje Hessen og Cecilie Knudsen utenfor Picadilly Circus i ettermiddag. MMS-FOTO: TILFELDIG FORBIPASSERENDE
INGEN TEGN TIL SNØ: DittOslos journalist Andreas Lindbæk sammen med vennene Terje Hessen og Cecilie Knudsen utenfor Picadilly Circus i ettermiddag. MMS-FOTO: TILFELDIG FORBIPASSERENDE

– Hjelp, vi er værfaste i London

DittOslos journalist Andreas Lindbæk frykter at han ufrivillig må feire jul i London.

LONDON/OSLO: Flyplasser over hele Europa har som kjent måttet holde stengt de siste dagene grunnet tøft vintervær.

Vår journalist Andreas Lindbæk er en av de mange tusen reisende som ikke kan gjøre annet enn å smøre seg med tålmodighet i påvente av gode nyheter fra flyselskapet.

Skulle vært hjemme

– Vi skulle egentlig reist hjem i går, men dengang ei. Siste nytt er at vi skal komme oss hjem til Norge på lille julaften, men jeg har mine tvil, sier Lindbæk, som ikke kan begripe hvorfor Heatrow må holde stengt.

– Det er ikke et snøfnugg å se. Ikke at jeg går rundt med temperaturmåler, men det må være plussgrader i London akkurat nå, sier han, trygt plassert på en restaurant i London sammen med sitt reisefølge. I følge Yr.no er det i skrivende stund nøyaktig 0 mm nedbør i London, mens gradestokken viser minus 1.

– Togene står, flyene står, bussene sliter og tuben er treig. London er ikke et festlig sted for folk som stresser akkurat nå, fastslår han.

Må feire hos «vertsfamilie»

Han slipper imidlertid å feire jul på flyplassen om det skulle bli så galt at flyene står lille julaften også.

– En av jentene vi har med oss kjenner en familie som har sagt seg villig til å åpne dørene julaften om det skjærer seg med flyet hjem. Så da blir det kalkun til jul. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, avslutter han optimistisk.

DittOslo.no kommer tilbake med siste nytt om «vår mann i London».

Det kommer stadig forskjellige meldinger fra Europas store flyplasser. Det siste som meldes fra Heathrow er at kapasiteten er en tredjedel av hva flyplassen vanligvis klarer å levere.Er du en Oslo-borger som er værfast i jula? Send vår journalist en E-post!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere