RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Humørfylt arbeidsplass

Hjelpepleier Gitte Haneborg trives godt på Midtåsen og anbefaler andre å søke jobb der.

MIDTÅSEN: – Det er masse hyggelige folk og mye humor, spesielt på vår avdeling. Alle er hyggelige mot hverandre og det skjer en del sosialt utenom arbeidstiden. For ikke lenge siden var vi ute og spilte bowling, sier hun.

Hun trekker fram det gode arbeidsmiljøet, et nytt bygg med moderne hjelpemidler som takheis i alle rom og private bad på rommene som spesielt positivt.

Gitte Haneborg har jobbet på Midtåsenhjemmet siden november 2009 og har etter hvert fått mye erfaring med overdragelser mellom driftere. Da hun begynte på Midtåsenhjemmet ble det drevet av Attendo care, så overtok Adecco og nå sist overtok Oslo kommune etter at avtalen med Adecco ble sagt opp.

De ansatte følger huset, uansett hvem som driver sykehjemmet.

– Det har vært turbulent og mange spørsmål om hva som skjer. Det vi håper på nå er at vi ikke blir lagt ut på nytt anbud. Vi trenger ro her nå, sier Gitte

– Dette er en flott arbeidsplass som jeg trives på og hvor det er lov til å ha det morsomt og tulle litt, jeg vil absolutt anbefale den til andre, avslutter Gitte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere