RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søsknene Ida og Emil Nilsen.
Søsknene Ida og Emil Nilsen.

– Hurra, nå er det vinterferie!

15 kuldegrader til tross: Flere trosset vinterkulden på skøytebanen på Frogner stadion.

FROGNER STADION: Endelig var det folk på skøytebanen. Det er ypperlige forhold for store og små. Feriemoroa kan begynne!

– Vi har har aktivitetsskole, og vi har lært å spille hockey. Det har vært kjempe gøy og vi vil gå på skøyter her mer, forteller andre, tredje og fjerde -klassinger ved Skøyen skole på Lamberseter: Hanna Ingeborg Guddal Jentem, Christoffer Thomas Holden, August Natvik, Bendik Fuller, Sebastian Strand, Mikkel Skorve, Edvard Nordengen, Håkon Aronsen, Frans Philip Ertesveg Åsheim.

– Vi har akkurat kjøpt skøytene, og det er første gang jeg prøver de, forteller Anja Longva som har valgt seg ut et rosa par.

Hochey er tingen

– Vi har vært her før, og liker banen. Vi synes det burde komme flere opp her, det er kjempe gøy og vi kommer til å være her en del i ferien, forteller hockeygutta Gaute Mikkelsen og Henning Håkonsen

– Jeg har fått besøk av en venninne fra Haugesund i ferien, så vi tenkte å prøve skøytene i dag, forteller Eirin Rydland sammen med venninnen Sandra Thorsen.

Hektet på aking

– Vi var her i går også, vi kunne aket hver dag, sier søsknene Ida og Emil Nilsen, på tur i Frognerparken sammen med mor og bestemor.

– Men de lære å gå på ski og da, sier mor Anna Nilsen smilende sammen med bestemor Valerie.

Fortsatt god ferie!Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere