RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Hurra Torpedo var konge


Publikum var strålende fornøyd med Kristopher Schau & cos innsats på Rockefeller torsdag kveld, da Hurra Torpedo spilte sin avskjedskonsert.
Publikum var strålende fornøyd med Kristopher Schau & cos innsats på Rockefeller torsdag kveld, da Hurra Torpedo spilte sin avskjedskonsert. Foto: Foto: Anders Bøe
Hurra Torpedo leverte show for alle penga torsdag kveld, da de spilte sin siste Oslo-konsert noensinne på Rockefeller.

ROCKEFELLER: Publikum la ikke skjul på sin begeistring for Egil Hegerberg & cos innsats på scenen torsdag kveld. Tidligere denne uka ble det kjent at Hurra Torpedo gir seg, etter at Kristopher Schau har pådratt seg en rekke skader i armene etter et drøyt tiår med hvitevarerock.

Torsdag avholdt Hurra Torpedo sin siste Oslo-konsert noensinne, til publikums store begeistring!

LES ANMELDELSE AV HURRA TORPEDOS AVSKJEDSKONSERT HER

Øystein


Øystein Runde: – Jeg synes dette var en imponerende konsert. Jeg har sett de flere ganger før og de leverer alltid.


Andreas Myhre


Andreas Myhre: – Jeg synes konserten var veldig bra. De er flinke til å underholde. Høydepunktet var låta total eclipse. Det var veldig tøft da de kastet stekeovnen på slutten av konserten.

Øyvind

 


Øyvind Skattum Vesteng: – Konserten var konge. Jeg smilte fra første strofe til siste vaskemaskin gikk dukken. De er best i norge på denne type arrangementer. Det er alltid full rulle. Det er synd at de legger opp.

 

Ronja

Ronja Gjertsen: – Har kun sett Hurra Torpedo på youtube tidligere. Konserten var ekstremt morsomt og energifullt. Det var helt sinnsykt artig.

LES ANMELDELSE AV HURRA TORPEDOS AVSKJEDSKONSERT PÅ ROCKEFELLER HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere