*Nettavisen* Nyheter.

– Hva gjør denne kaninen i Oslo?

Hva gjør denne kaninen i Oslo? Vel, du må vente til helgen med å finne ut. Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

Denne hvite kaninen har kommet til Oslo for å bli med under helgens store event, men detaljene rundt hendelsen vil den lodne fyren ikke si noe om.

GRÛNERLØKKA: - Hvorfor er du i hovedstaden? - Hva er helgens planer? - Hvem jobber du for?

Til slutt gir undertegnede opp. Det er en umulig oppgave å få den spretne kaninen som bærer navnet Frank i tale, så i stedet prater jeg med kommunikasjonsleder i Mondelez, Kristian Hvilen som heldigvis har litt flere detaljer å dele.

- Denne kaninen er ansatt av oss for å sammen med flere andre spre hverdagsglede i Oslo til helgen. Akkurat hva som skal skje, hvor det skal skje og hvordan det skal skje forblir en overraskelse, sier Hvilen.

- Men du mener at Osloborgere kan glede seg til helgen?

- Ja, helt klart, det er mye hyggelig å se frem til, og jeg er sikker på at vi skal klare å glede veldig mange mennesker i byen, sier han.

Mondelez har i år etablert JOYDAY , som er et internasjonalt konsept som går på nettopp dét – å spre glede -gjennom å være litt sprø, kanskje- og få frem smilet hos folk. Dette gjør de samtidig over hele verden, og Oslo er et av de stedene som er valgt ut til å få sin «Joyday»

- Vi håper dette blir starten på en årlig event her i Oslo, og har tro på at det vi skal gjøre nå i helgen blir en suksess.

Spretten type:

(Foto: Anita Bakk Henriksen)

Les også:

Nå kan du kåre byens beste

Gikk "Berserk" i barnehagen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag