RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva gjør denne kaninen i Oslo? Vel, du må vente til helgen med å finne ut.
Hva gjør denne kaninen i Oslo? Vel, du må vente til helgen med å finne ut. Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

– Hva gjør denne kaninen i Oslo?

Denne hvite kaninen har kommet til Oslo for å bli med under helgens store event, men detaljene rundt hendelsen vil den lodne fyren ikke si noe om.

GRÛNERLØKKA: - Hvorfor er du i hovedstaden? - Hva er helgens planer? - Hvem jobber du for?

Til slutt gir undertegnede opp. Det er en umulig oppgave å få den spretne kaninen som bærer navnet Frank i tale, så i stedet prater jeg med kommunikasjonsleder i Mondelez,  Kristian Hvilen som heldigvis har litt flere detaljer å dele.

- Denne kaninen er ansatt av oss for å sammen med flere andre spre hverdagsglede i Oslo til helgen. Akkurat hva som skal skje, hvor det skal skje og hvordan det skal skje forblir en overraskelse, sier Hvilen.

- Men du mener at Osloborgere kan glede seg til helgen?

- Ja, helt klart, det er mye hyggelig å se frem til, og jeg er sikker på at vi skal klare å glede veldig mange mennesker i byen, sier han.

Mondelez har i år etablert JOYDAY , som er et internasjonalt konsept som går på nettopp dét – å spre glede -gjennom å være litt sprø, kanskje- og få frem smilet hos folk. Dette gjør de samtidig over hele verden, og Oslo er et av de stedene som er valgt ut til å få sin «Joyday»

- Vi håper dette blir starten på en årlig event her i Oslo, og har tro på at det vi skal gjøre nå i helgen blir en suksess.

Spretten type:

(Foto: Anita Bakk Henriksen)

 

Les også:

Nå kan du kåre byens beste

Gikk "Berserk" i barnehagen

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere