RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Hva skjer med fysioterapitilbudet


Åpen halvtime: Ingrid Næss synes det virker som at Bydel Sagene driver en bevisst nedbygging av fysioterapitilbudet.
Åpen halvtime: Ingrid Næss synes det virker som at Bydel Sagene driver en bevisst nedbygging av fysioterapitilbudet.
Ingrid Næss synes det virker som om det foregår en bevisst nedbygging av fysioterapitilbudet i Bydel Sagene.

SAGENE: Det var ikke akkurat storinnrykk på publikumsplassene under åpen halvtime, men Ingrid Næss brukte anledningen til å stille begrunnete spørsmål til politikere og administrasjon.

– For en uke siden fikk jeg vite at et 59 prosents driftstilskudd ved Voldsløkka fysikalske institutt var trukket inn i januar. Og dette på tross av at tilskuddet ble lyst ledig og det var kvalifiserte søkere, sa den engasjerte fysioterapeuten og la til:– Dette skjer selv om bydelsutvalget tidligere har bedt om at antallet driftsavtaler for fysioterapeuter ikke reduseres.

– På tross for forsikringer fra helse- og sosialsjef, synes jeg dette virker som en bevisst nedbygging av fysioterapitilbudet i bydelen. Ønsker de å opprettholde fysioterapitilbudet, så tilsetter de noen, sier Ingrid Næss.

Hun forteller om lange ventelister ved bydelens institutter og at pasienter med kroniske lidelser avvises daglig. Og legger til at bydelen har lavere fysioterapidekning enn gjennomsnittet for Oslo.

– Vi vet at 1 av 4 har muskel-skjelett plager – og at bydelens innbyggertall vokser – da gir det dårlige signaler til befolkningen å redusere tilbudet, avslutter, Ingrid Næss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere