RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandag denne uken fikk telefonselskapet hengt opp ny ledning til huset nederst i Ulsrudveien. Karl Kronberg lurer på hvem som dro med seg den forrige. Foto: Nina Schyberg Olsen
Mandag denne uken fikk telefonselskapet hengt opp ny ledning til huset nederst i Ulsrudveien. Karl Kronberg lurer på hvem som dro med seg den forrige. Foto: Nina Schyberg Olsen

– Hvem tok ledningen?

Karl Kronberg lurte fælt da han kom hjem til ødelagt parasoll, veltet blomsterbutt og en telefon som ikke virket...

ULSRUD: Da Karl Kronberg i Ulsrudveien 4 kom hjem forrige torsdag, fant han en stor parasoll brukket og en stor trebutt med blomster veltet i hagen. Telefonen fungerte heller ikke.

– Etter nærmere undersøkelser var ikke det så underlig, for telefonledningen som gikk fra hustaket til telefonstolpen helt på den andre siden av Ulsrudveien var helt borte, forteller Kronberg.

Revet ned og søkk borte

Bare festet på taket og noen ledningsstumper var igjen. På telefonstolpen på motsatt side var ledningsfestet og lokket på koblingsboksen borte.

– Vår teori er at ledningen er revet ned og har dratt med seg parasollen og blomstene som sto på terrassen rett under. Vi kontaktet politiet for å høre om de hadde fått melding fra en ærlig sjel som hadde tilstått sin gjerning, men det var det selvsagt ikke, sier Kronberg.

Ønsker tips

Nå lurer Kronberg på om noen kan ha sett en telefonledning på cirka 50 meter hengende etter en stor lastebil eller gravemaskin i Ulsrudveien/Østensjøveien i tidsrommet 15.45-17.15 torsdag 17. juni.

– Hvis noen har sett noe, så kontakt gjerne politiet eller meg, sier Kronberg. Han kan nås på tlf: 917 83 719.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere