RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Ikke bli høye på pæra


FEIRET: Manglerud Stars Victor Lindén jubler for scoringen i andre periode. Svensken fra Skellefteå ligger på andreplass på toppscorerlisten i 1.-divisjon.
Alle foto: Alice Marie Johansen
FEIRET: Manglerud Stars Victor Lindén jubler for scoringen i andre periode. Svensken fra Skellefteå ligger på andreplass på toppscorerlisten i 1.-divisjon. Alle foto: Alice Marie Johansen Foto: Alice Marie Johansen
MS ligger øverst i 1. divisjon, og har ligaens fire mestscorende. Likevel holdt de på å snuble mot Nes.

MANGLERUD: Manglerud Star har glidd igjennom 1. divisjon hittil i år, med åtte strake seirer, og en målforskjell på imponerende 49-11.

Onsdag kveld vant Manglerud Star 4-2 på hjemmebane mot Nes, men leverte også en første periode som fikk trener Mats Waltin til å se rødt.

Oppstramming

Da gikk Manglerud Star-spillerne inn til pause med å ligge under 0-1.

Det var helt katastrofe, vi fikk en skikkelig tordentale i pausen, forteller MS-spiller Victor Lindén.

For spillerne bar klart preg av å være seiersvant de første 20 minuttene av kampen.

– Det er den aller dårligste perioden vi har spilt i år. Vi må være ydmyke og takknemlige for de gode resultatene vi får, og huske på at vi må jobbe hardt i hver eneste kamp for hvert eneste poeng, sier trener Waltin etter kampen.

Manglerud Star fulgte så på i andre periode med å score tre mål, mot Nes sitt ene. Hjemmelaget vant også tredje periode med sifrene 1-0.

MS klarte ikke å rykke opp i fjor, men med ny styreleder, som også er hovedsponsor, og ny sportslig leder med lang fartstid i klubben, håper de å klare det i år.

Fire toppscorere

På åtte kamper har Manglerud Star bøttet inn mål, noe som har ført til at laget innehar de fire øverste toppscorerplassene i ligaen.

Kjetil Martinsen, Victor Lindén, Thomas Jordhøy og Raymond Bamberg har vært ekstra farlig foran mål for MS, mens Kyle Murphy innehar sjetteplassen på toppscorerlisten.

Kongsvingers Aleksander Petrov ligger på femteplass.

– For meg er det bare å trykke pucken i retning av Kjetil Martinsen, så fikser han resten, sier Lindén, innehaveren av andreplassen på toppscorerlista.

Trener Waltin tror ikke at Manglerud Star kommer til å dominere like mye på lista utover sesongen.

– Vi må bare være takknemlige så lenge det varer, og legge ned ydmykhet og hardt arbeid, understreker han igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere