RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Ikke forvent Barcelona-spill


Målscorer: Maren Eithun Hauge sørget for LGT sin eneste scoring mot LSK, her har hun fullt fokus på en av de mange hjørnesparkene laget kjempet seg til.
Målscorer: Maren Eithun Hauge sørget for LGT sin eneste scoring mot LSK, her har hun fullt fokus på en av de mange hjørnesparkene laget kjempet seg til. Foto: Foto: Thomas Granerød
Kenneth Wold (28) er engasjert som trener for Linderud-Grei ut sesongen etter at Glenn Kleven fikk sparken. Søndag fikk han sin ilddåp borte mot Lillestrøm.

Lillestrøm: Den tidligere Manglerud Star-treneren Kenneth Wold er hentet inn for å snu den stygge tapstrenden til groruddølene i Toppserien. Før søndagens kamp var status åtte strake tap og 4-39 i målforskjell.

Dårlig start

Mot Lillestrøm fikk han den verst tenkelige starten med baklengsmål etter 66 sekunder.

– En forferdelig start selvfølgelig, men bortsett fra den tidlige kalddusjen så syntes jeg jentene gjorde som vi avtalte på forhånd.

– Fokuset var overhodet ikke på resultat ved denne anledningen, men å videreføre det vi har terpet på i de fire treningene jeg har hatt dem innen LSK-kampen - nemlig det å opptre kompakt defensivt, forklarer Wold til Lokalavisen Groruddalen.

Tre baklengs

Selv om det glapp for Linderud-Grei ved tre tilfeller i den første omgangen på nettopp den defensive biten, så ryddet gjestene ellers greit unna for et hjemmelag som nok totalt hadde ballen i 80 prosent av tiden.

– Det tar tid å drille nye ting. Faren er at laget har fått så mye ny info den siste tiden at det fort kan slå litt sprekker, men totalt sett er jeg godt fornøyd. Det er ingen som må forvente at vi skal prøve oss på noe Barcelona-spill, fortsetter Wold med glimt i øyet.

Fortjent

Lillestrøm vant meget fortjent, men fikk det allikevel vanskelig mot et oppofrende bortelag som ga trener Wold godt håp om fremtidige resultater;

– Dette laget kommer til å ta flere poeng i Toppserien. Nå har vi to måneder uten kamper, en tid vi skal bruke til å jobbe med mer langsiktige løsninger. Da tenker jeg på høstsesongen. Dette laget besitter mye kvalitet og har spillere med stort potensiale - og ikke minst en herlig innstilling, sier en klokkeklar Kenneth Wold.

Tross stort ballinnehav av Lillestrøm, så var Linderud-Grei dyktige i de 20 prosentene av kampen hvor de eide ballen. Laget kom til flere gode angrep, sørget for en herlig scoring av Maren Eithun Hauge - og fightet i hver eneste duell. Hadde laget enda produsert mål på alle de flotte hjørnesparkene fra Ariela Christensen, så kunne debuten til Wold ha smakt av fugl.

Er det annen som skal ha kreditt for sin innsats mot Lillestrøm, så er det målvakt Jeanette Stavsholt. Hun la ned en formidabel innsats og gikk totalt seirende ut av duellene med landslagsspiller Isabell Herlovsen. Stavsholt innsats mellom stengene huskes nok best for de to fantastiske refleksredningene - mot nettopp Herlovsen.

Alt i alt en godkjent bortekamp fra et bunnlag som viste gode tendenser - og som med en sommer full av trening nok vil overraske positivt utover høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere