*Nettavisen* Nyheter.

– Ikke har vi kjendispartyer, og ikke selger vi merkeklær i Sjappa

POSITIVE: To av Vålerengas viktigste spillere, kaptein Kristofer Hæstad (t.v) og Mohammed Fellah ser positivt på forhandlingene om å få John Carew til å ta på seg Vålerenga-drakten igjen denne høsten. Foto: Foto: Ine-Elise Høiby

Kristofer Hæstad og Mohammed Fellah spiller svært gjerne med John Carew på laget i høst. Klanens Svein Erik Bakke frykter den tidligere landslagskjempens lønnskrav.

VALLE: Vålerenga og John Carew selv er tause rundt en eventuell overgang for den store spissen, og mens noen supportere håper han ikke kommer tilbake, venter andre i spenning og krysser fingrene.

LES OGSÅ: Tjærnås: – Risikerer å hente en spiller som bare vil leke og kose seg

Frykter lønnskrav

Talsmann for Klanen, Svein Erik Bakke, sier at både han og flere supportere er skeptiske til en overgang av forskjellige grunner, blant annet fordi det er vanlige for tidligere storspillere å ville ha en fet lønnsslipp når de skal avslutte karrieren sin.

– Høye lønninger er noe Carew er vant til, og noe Vålerenga ikke har råd til, sier Bakke.

– Dessuten har han holdninger vi ikke trenger, vi kvittet oss jo nettopp med Singh og hans dårlige holdninger rundt laget. Sett bort i fra det er han en spiller som jo er god nok, og forhåpentligvis kan bøtte inn et par mål nå på slutten av sesongen for oss, sier Bakke.

– Han må bare vite hva han går til. Ikke har vi kjendispartyer og ikke selger vi merkeklær i Sjappa, i tillegg er det nok ikke sånn at han får spesialbehandling av Martin Andresen bare fordi det er Carew, fortsetter Bakke.

KOMMENTAR: «Vålerenga trenger John Carew»

– Fantastisk spiller

Men Vålerenga trenger profiler som han. Det er Kristofer Hæstad og Mohammed Fellah også enige i. Hæstad kjenner Carew gjennom landslaget, og kjenner han som en fantastisk fotballspiller.

Han forteller til dittOslo.no at han godt kunne tenkt seg å ha en bauta som Carew på banen, i tillegg til at en med hans CV kunne trukket flere folk til stadion.

For en som prøver å tolke svarene fra spillerne, kan det virke som at Mohammed Fellah røpet seg da han svarte på spørsmålet om John Carew var en spiller Fellah kunne tenkt seg å spille med:

– Vi har kjøpt gode spillere før, får håpe det går bra nå!

LES OGSÅ: Carew investerer på Frogner

LES OGSÅ: «Hvor mange blaserte, halvfeite spillere har klart seg?»

Tøft i Molde

Til helga spiller Vålerenga en tøff bortekamp mot Molde på Aker Stadion, og både «Doffen» og Fellah tror det blir en hard kamp helt til slutten, men er enige i at de skal gjøre alt for å få med seg tre poeng hjem til hovedstaden.

– Martin Andresen lovet oss medalje i år, og vi må slå til når de andre lagene feiler, sier talsmann Bakke.

Hæstad mener gutta er på rett vei etter en tung vårsesong, og sier til dittOslo at den siste kampen, 3-1 mot Odd Grenland hjemme, er et bevis på at de kan hevde seg i toppen i år, i tillegg til at troppen er forsterket med gode spillere.

– Nå er det bare å gi alt, så får vi håpe på medalje, avslutter Svein Erik Bakke

Vålerenga spiller altså bortekamp mot Molde på søndag klokken 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.