*Nettavisen* Nyheter.

– Ikke skyld på meg!

Kristin Stokke syns det er trist at ikke alle hundeeiere plukker opp egen hunds avfall. Spesielt ille er det nå når det er snø. Foto: Ingvild Liadal

Kristin Stokke mener at hundeeiere burde skjerpe seg når det gjelder å plukke opp etter kjæledyret sitt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her i Nordengveien er det klare spor etter en hundeeier som ikke har gjort sin plikt.

BOGSTAD: – Når du har valgt å skaffe deg hund, er ett av ansvarene å plukke opp etter den. Hvis du ikke gidder det en gang, er det ingen vits i å ha hund, sier en frustrert hundeeier, Kristin Stokke.

Tett i tett

Stokke har selv en hundevalp, på tre måneder, Vivo. De går ofte lufteturer i Nordengveien, hvor Stokke-familien bor. Oppover mot Bogstad skole, en strekning på 50 meter, kan hun telle syv brune hauger, bæsj som ligger frosset ned i snøen.

– Det er ufyselig! Ofte går jeg rundt med ekstra poser slik at jeg kan plukke opp. Vi hundeeiere har et ansvar for kollektivet. Hvis ungene, for eksempel, kommer fra skolen og er ute å leker, kan jo de lett tråkke oppi det, eller for den saks skyld ligge oppi det, forteller Stokke.

Forsvinner ikke i snøen!

Stokke mener dette som en oppfordring og envekker til hundeeiere som er slappe med posen. – Bare fordi det er snø ute betyr det ikke at bæsjen forsvinner. Rydd opp etter dere, sier Stokke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.