RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Ikke skyld på meg!


Kristin Stokke syns det er trist at ikke alle hundeeiere plukker opp egen hunds avfall. Spesielt ille er det nå når det er snø. Foto: Ingvild Liadal
Kristin Stokke syns det er trist at ikke alle hundeeiere plukker opp egen hunds avfall. Spesielt ille er det nå når det er snø. Foto: Ingvild Liadal
Kristin Stokke mener at hundeeiere burde skjerpe seg når det gjelder å plukke opp etter kjæledyret sitt.

BOGSTAD: – Når du har valgt å skaffe deg hund, er ett av ansvarene å plukke opp etter den. Hvis du ikke gidder det en gang, er det ingen vits i å ha hund, sier en frustrert hundeeier, Kristin Stokke.

Tett i tett

Stokke har selv en hundevalp, på tre måneder, Vivo. De går ofte lufteturer i Nordengveien, hvor Stokke-familien bor. Oppover mot Bogstad skole, en strekning på 50 meter, kan hun telle syv brune hauger, bæsj som ligger frosset ned i snøen.

– Det er ufyselig! Ofte går jeg rundt med ekstra poser slik at jeg kan plukke opp. Vi hundeeiere har et ansvar for kollektivet. Hvis ungene, for eksempel, kommer fra skolen og er ute å leker, kan jo de lett tråkke oppi det, eller for den saks skyld ligge oppi det, forteller Stokke.

Forsvinner ikke i snøen!

Stokke mener dette som en oppfordring og envekker til hundeeiere som er slappe med posen. – Bare fordi det er snø ute betyr det ikke at bæsjen forsvinner. Rydd opp etter dere, sier Stokke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere