*Nettavisen* Nyheter.

– Ingen innvendinger!

BEFARING: I forrige uke var byutvilkingskomiteen på befaring på Linderudkollen. – Bare positive tilbakemeldinger, ifølge Kjelsås Langrennssjef Eivind Selvig. Foto: FOTO: Arkiv

Ifølge Kjelsås ILs langrennssjef, Eivind Selvig, var det kun positive tilbakemeldinger fra de fremmøtte bystyrepolitikerne under befaringen på Linderudkollen.

LINDERUDKOLLEN: Det nye skianlegget til Kjelsås IL tikker og går, og har nå kommet seg helt til byutviklingskomitéen på Rådhuset, og som også var på befaring i slutten av forrige uke.

LES TIDLIGLERE SAKER HER

– Befaringen på torsdag gikk bra. Ingen innvendinger fra de frammøtte, kun positive tilbakemeldinger fra byutviklingskomitéen. Reguleringssaken behandles etter det vi har fått vite i komitéens møte denne uken. Den bør der egentlig gå “rett gjennom”. Men så skal saken den vanlige runden til Fylkesmannen og Miljøverndepartementet, i henhold til Markaloven, før det er endelig vedtak, forteller Kjelsås ILs langrennssjef, Eivind Selvig.

Finansiering

– Deretter blir neste utfordring finansieringen, med eventuelle avsetninger både på årets og ikke minst neste års kommunebudsjett. Anlegget står som første prioritering fra Oslo skikrets liste over anlegg, og også som en av de øverste på Oslo idrettskrets' prioriteringsliste, sier Selvig.

Positivt og gledelig tiltak

Nestleder i byutviklingskomiteen, Espen Ophaug (V), tror heller ikke det blir noen innvendinger mot skianleggplanene på Linderudkollen, når komiteen behandler saken.

– Fra vår side er dette et veldig positivt og gledelig tiltak .Vi forventer at en enstemmig byutviklingskomité stiller seg bak disse planene når saken behandles denne uken, sier Ophaug.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.