RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BLIDE PÅ ÅPNINGSDAGEN: Daglig leder Reidun Løvoll Bildøy, sogneprest Jens Torstein Olsen, unge-voksne-prest Camilla Oulie Eskildsen, fungerende organist Marcus André Berg og menighetsrådsleder Eva D. Myhre.
BLIDE PÅ ÅPNINGSDAGEN: Daglig leder Reidun Løvoll Bildøy, sogneprest Jens Torstein Olsen, unge-voksne-prest Camilla Oulie Eskildsen, fungerende organist Marcus André Berg og menighetsrådsleder Eva D. Myhre. Foto: Foto: Fredrik Eckhoff

– Ja, dette har vi ventet på lenge!

– I dag ser det ut som som det nye tilbygget alltid har stått der, sier Eva D. Myhre, leder for menighetsrådet.

MAJORSTUEN: Trangt, mørkt, skittent og svært upraktiske var de gamle menighetskontorene til Majorstuen menighet. Derfor var det både stor glede og litt godt i glasset da de nye kontorene ble offisielt innviet fredag ettermiddag.

Del på Facebook

En ny verden

Majorstuen kirke ble innviet i 1926, og ettersom årene er gått har menighetskontorene blitt stadig mer umoderne og upraktiske. I mange år har sogneprestens kontor også vært lunsjrom, møterom, sakristi og mer til. Kjøkkenfasilitetene har kun bestått av vasken på toalettet, og kontorene har vært så mørke og triste at det til tider har gått utover både humør og arbeidslyst, skal vi tro sogneprest Jens Torstein Olsen.

I hvert fall mener han at de nye lokalene inspirerer veldig.

– Ja, dette gjør noe med både arbeidslyst og trivsel. Allerede etter tre uker i nye kontorer merker vi godt endringen. Her er det en fornøyelse å jobbe, i så lyse og vennlige lokaler, sier Olsen.

– Dette er noe annet enn å sitte inne i et sakristi som var både nedslitt og muggent, sier han og viser oss sitt nye kontor, et nytt kjøkken og spiserom, det nye kontoret til ungdomspresten og det nye kontoret til daglig leder.

Da de ansatte tok i bruk de nye kontorene for tre uker siden, var det bare såvidt ble råd med nye møbler også.

– Det var ingen selvfølge, sier Olsen. Han måtte faktisk støtte seg på Jesus i sin kamp for skikkelige møbler!

– På et tidspunkt var budsjettet helt brukt opp. Jeg viste til at Jesus sa «Ny vin i nye skinsekker». Det måtte bety «nye møbler i nye lokaler,» smiler han.

Feiret med dans!

Feiringen av de nye lokalene fredag åpnet friskt med trekkspillmusikk fra Trekkspillveteranene. Det ble til og med tid til en liten åpningssvingom for sogneprest Jens Torstein Olsen og menighetsrådsleder Eva D. Myhre.

Da er det bare for ansatte og besøkende til Majorstuen menighet å glede seg over nye, moderne, lyse og praktiske lokaler!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere