RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venstre sier også ja til kulturstasjon i regi av OMK - i Nordre Aker - her Kjell Veivåg (V).
Venstre sier også ja til kulturstasjon i regi av OMK - i Nordre Aker - her Kjell Veivåg (V). Foto: ARKIVFOTO

– Ja til kulturskole i Nordre Aker

Venstre støtter byrådets forslag om å vurdere egen kulturstasjon i Nordre Aker – i regi av Oslo Musikk og kulturskole. Det betyr bystyreflertall. Kristin Tufte Haga

NORDRE AKER: Byrådet har utredet Oslo Musikk- og kulturskoles (OMK) videre drift, og har kommet frem til at blant annet Nordre Aker trenger sin egen kulturstasjon. Og når Venstre også sier ja til dette, betyr det flertall i bystyret.

LES OGSÅ: Hva slags kulturskole trenger vi?

– Ja – tiden er inne for en egen kulturstasjon i Nordre Aker. Når det er sagt gjenstår fortsatt en del arbeid med å diskutere seg frem til hvor i Nordre Aker denne avdelingen av OMK bør plasseres. I tillegg blir det nok også en debatt om hvordan dette skal organiseres, i hvor stort omfang og i hvilken form. Eksempelsvis bare musikk? Eller kanskje også med dans? I den anledning så ønsker vi selvsagt innspill fra bydelen selv om hva den mener er beste alternativer, sier nestleder i bystyret kultur- og utdanningskomité, Kjell Veivåg (V), som regner med at saken skal opp i bystyret i oktober/november.

LES OGSÅ: - Dans, pedagogikk og etikk
LES OGSÅ: 1,2 mill. for to etasjer


Hvor mener du skolen eventuelt bør ligge? Både dans og musikk? Kommenter i feltet nedenfor!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere