RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jan Thomas er en fantastisk mann

Åtte damer har tilbrakt denne vinteren i et spesielt klasserom. Bak kateteret satt Jan Thomas og på tavla sto det sminke.

NORDSTRAND: Mens noen jobber for å forbedre realfagskarakterer og språkkunnskaper hos norske ungdommer gjør Jan Thomas innsats for norske kvinners stylingkunnskaper.

Han og TV2 sendte åtte damer tilbake på skolebenken for å lære seg teorien bak det å se bra ut.

– Kjempegøy

De åtte damene tilbrakte en uke sammen med stylingguruen, og blant de åtte damene var Line Farstad og Eva Thoresen fra Nordstrand.

– Det var kjempegøy! Jan Thomas er en fantastisk mann, Sier Eva Thoresen.

Med sine 76 år var hun gruppas eldste, den yngste var bare 17 år.

Eva Thoresen er moren til et kjent ansikt i norsk underholdning, Espen Thoresen Værsaagod Takkskalduha. Ifølge henne synes både barna og barnebarna hennes at det er morsomt at hun har vært med på«skolen» til Jan Thomas.

Fast innslag

Farstad og Thoresen vil i løpet av «Skolen» få utfordringer av Jan Thomas og lære om blant annet sminking, hårfasonger og styling.

Serien «Happy Day» med Jan Thomas går klokken 19 mandag til torsdag på TV 2.

«Skolen» er et fast innslag i serien. Ifølge Kari Austefjord i TV2 kommer vi til å kunne se de åtte damene helt frem til de siste episodene av «Happy Day».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere