RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg blir sittende


Sikker på setet: Nåværende BU-leder Karl P. Olsen sier han er 95 prosent sikker på en ny periode til tross for at Rashid Nawaz står frem som kandidat nr.1 etter valget.
Sikker på setet: Nåværende BU-leder Karl P. Olsen sier han er 95 prosent sikker på en ny periode til tross for at Rashid Nawaz står frem som kandidat nr.1 etter valget. Foto: ARKIVFOTO
Karl P. Olsen er skråsikker på å forbli BU-leder i Stovner, på tross av at han ikke lenger er mest pop blant velgerne.

STOVNER: Rashid Nawaz har gått forbi Karl P. Olsen på lista, og er nå kandidat nummer 1 på Stovner Aps BU-liste.

Del på Facebook

– Vi var ganske klar over at Rashid og de andre minoritetene fikk mange personstemmer. Minoritetene er flinkere enn etnisk norske til å gå til valgurnene, og det er bra at han som ung politiker får respons ute blant velgerne, sier BU-leder Olsen til Lokalavisen Groruddalen.

LES OGSÅ: Rashid Nawaz stiller seg bak partiets valg

Vil samarbeide

Arbeiderpartiet gjorde et brakvalg i bydel Stovner, og endte til slutt på åtte mandater, noe som gir rent flertall. Olsen kaller valgresultatet «overveldende», men sier Ap er innstilt på å samarbeide med de andre partiene.

– Ap lokalt er kjent for å være samarbeidsvillige, så vi vil se for oss et samarbeid selv om vi har flertall, sier Olsen.

– 95 prosent sikker

Nå er Olsen hensatt til andreplass på lista av tidligere tredjekandidat Nawaz. Olsen er likevel skråsikker på å bli gjenvalgt som BU-leder.

– Jeg er fremdeles Aps gruppelederkandidat. Det er lokalpartiet som bestemmenr hvem som skal være BU-leder, så det kan ikke gruppa gjøre noe med, sier han.

– Er du sikker på en ny periode?

– Jeg går ut ifra at det går den veien. Si jeg er 95 prosent sikker, sier Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere