RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanna Halsebakke, Sara Gjerdåker, Sara Torfoss Skåre og Aila Sinober på UKM er ivrige fans av Sockets. Alle foto: Anne Marie Huck Quaye
Hanna Halsebakke, Sara Gjerdåker, Sara Torfoss Skåre og Aila Sinober på UKM er ivrige fans av Sockets. Alle foto: Anne Marie Huck Quaye

– Jeg er deres største fan

Det sa søster til vokalisten i bandet «Sockets», Sara Torfoss Skåre, på Ungdommens Kulturmønstring på Revolver i går.

MØLLERGATA: Det ville være å ta i å si at det var stappfullt på den lokale kulturmønstringen for Bydel St. Hanshaugen i går, men de som hadde møtt frem var ivrige.

– Ja, jeg er helt sikkert deres aller største fan, sa søster til vokalist Magnus i vinnerbandet «Sockets», sammen med en jentegjeng fra Ila skoIe.
Akkurat like sikkert som at Sara er fast inventar på konsertene til storebror, kan du regne med at Sockets, som vant med låta Flowers at the carnival, spiller og øver på Hammersborg fritidsklubb til vanlig. Førstkommende fredag blir det huskonsert på fritidsklubben med Sockets og flere.

Navneskifte

– Det er mye kulere å bare hete «Sockets», sier trommis Daniel Lund som forteller at bandet har skifta navn fra «The Sockets».

– Det er jo så veldig mange andre som heter noe med «The», derfor vil vi være litt annerledes, forklarer han videre.

– Få med at vi har en egen myspace side, sier vokalist Magnus Torfoss Skåre, som forteller at gjengen gleder seg til å spille på Hammersborg fredag. Lokalavisen tar en prat med noen av bandmedlemmene i pausen, og får klar melding:

– VI skal komme videre til fylkesmønstringa, sier Magnus som forteller at de deltok på UKM i fjor også.

Talenter

Snow Boyz rappa, det ble vist to filmer, og et bilde ble stilt ut. En forbauset Lars «Tip Toe» Stenvik måtte improvisere frem et ballettinnslag, da han fikk beskjed av bandmedlemmene i Sockets at han var deltager på mønstringen.

Konferansier Sigurd Jovik Bræin fikk lost alle fremmøtte vel gjennom kveldens 9 innslag.

– Det gikk veldig bra synes jeg, sa Sigurd til Lokalavisen etter annonseringen av ungdommene som går videre til Fylkesmønstringen 24. april, og påfølgende twistposeutdeling.

– Det var veldig vanskelig for juryen å velge vinnerne, sa juryformann og ungdomsrådrepresentant, Ea Augusta Syse Lykke til forsamlingen. Sockets, foto til Filip Winther, og filmen B-Produksjonssamarbeidet av The Lag Boys-Forte, kom videre.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere