RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg er i ferd med å ta hverdagen tilbake


OVERFALT: Her på Korsvoll ble kvinnen overfalt og havnet i respirator. Nå er mannen tatt.
OVERFALT: Her på Korsvoll ble kvinnen overfalt og havnet i respirator. Nå er mannen tatt. Foto: Tegning: POLITIET
– Det er et mirakel at jeg er i så god form som jeg er, sier den 78-årige kvinnen som ble overfalt på Korsvoll. Hun er fornøyd med at mannen nå er tatt.

KORSVOLL: Tirsdag gikk dittOslo.no og Nordre Aker Budstikke ut med nyheten om at mannen som sto for overfallet og det seksuelle overgrepet mot kvinnen, er pågrepet i Paris.

Lettet

– Jeg føler stor takknemlighet overfor politiets arbeid, og jeg føler selvfølgelig stor lettelse over at han nå er pågrepet, forteller kvinnen – som nå er 78 år.

– Jeg er i ferd med å ta hverdagen tilbake. Jeg har ikke blitt mer redd etter hendelsen, og går fortsatt ute på tur alene. Men i utgangspunktet så er jo ikke jeg redd av natur, sier hun.

– Men jeg er også veldig glad for at jeg ikke husker fra selve hendelsen, og at jeg ikke får noen bilder i hodet. Jeg lå jo også en god stund på sykehuset, og det gikk lang tid før jeg forsto hva jeg egentlig hadde vært utsatt for, sier hun.

Ikke voldtekt

– Det er jo et mirakel at jeg er i så god form som jeg er, forteller kvinnen, og legger til at hun ikke ble utsatt for voldtekt av den pågrepne mannen, som kvinnen har oppfattet at noen medier har skrevet.

Hun er også glad for all støtte fra familie og venner etter hendelsen.

– Jeg er ikke interessert i å verken vite navnet på mannen, eller se bilde av ham, sier kvinnen som ble overfalt på Korsvoll i vinter.

LES OGSÅ:

Korsvoll-mannen pågrepet i Paris

Korsvoll-mannen fortsatt ikke tatt

I respirator etter overfall

Har du sett denne kvinnen?
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere