RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ELSKER Å BLOGGE: Livet som blogger begynte da Kari Rasmussen Sørlundsengen var syk og sengeliggende. Hun kjedet seg og hadde tid til overs, og begynte å titte på ulike blogger. Hun ble hekta. Nå blogger hun minst to timer hver dag.
ELSKER Å BLOGGE: Livet som blogger begynte da Kari Rasmussen Sørlundsengen var syk og sengeliggende. Hun kjedet seg og hadde tid til overs, og begynte å titte på ulike blogger. Hun ble hekta. Nå blogger hun minst to timer hver dag. Foto: Foto: Fanny Ofstad

– Jeg er ingen rosablogger

Kari Rasmussen Sørlundsengen fra Nordstrand ble bitt av bloggbasillen. Nå samarbeider hun med Windows Live om å gjøre gratisproduktene deres mer brukervennlige.

NORDSTRAND: Kari Rasmussen Sørlundsengen er plukket ut av Microsoft som en av fire norske bloggere i et prosjekt som omhandler hvordan forbrukere kan få en morsommere og bedre digital hverdag.

Bloggerne skal teste ut den verdensledende dataleverandørens gratis nett-tjenester som inngår under paraplyen Windows Live.



– Da jeg fikk tilbud om å samarbeide med Microsoft ble jeg veldig glad. Jeg lærer mye av å teste de forskjellige tjenestene, og får nyttige tilbakemeldinger fra leserne mine, sier Rasmussen.

En vanlig hverdag

I bloggen “Lillesmurf” skriver Kari om livet. Alt fra bryllup, studier, trening, bøker og film.

LES BLOGGEN HER!

– Jeg vil være ekte og så lite kommersiell som mulig, jeg er ingen rosablogger, forteller hun.

Rasmussen mener at de ulike programmene ikke er vanskelige, og forklarer at det for eksempel finnes enklere redigeringsprogrammer enn Photoshop for bilder, hvor en kan fjerne kviser eller legge til svart-hvitt effekter.

Hun legger til at det er viktig at leserne blir sett og hørt, derfor svarer hun alltid på kommentarer.

Kvalitetsstempel

Johanne Dahl Løvsland er produktsjef for Windows Live, og ansvarlig for samarbeidet. Hun forteller at Sørlundsengen passet perfekt og oppfylte alle kriteriene som Microsoft satte i forkant av bloggjakten.

– Kari er en livsstilsblogger med et nært og personlig uttrykk. Hun har i tillegg en bloggfamilie hvor hun presenterer og intervjuer andre bloggere, sier Løvsland.

Formålet med samarbeidet er at de utvalgte bloggerne skal dele sine personlige erfaringer og opplevelser.

– Vi ønsker å jobbe tettere på brukerne våre. Verdien av samarbeidet ligger i å få positive og negative tilbakemeldinger, slik at vi kan fornye tjenestene våre. Vi som lever i en avansert IT-verden må kunne forstå en vanlig gjennomsnittlig brukers datahverdag, forteller Løvsland.

Hun synes det er spennende å gå til blogger og dele erfaringene deres med blant annet Hotmail og Skydrive.

– Vi måtte finne de rette menneskene og bloggene, Nå har vi en mor, en far, en ung gutt, og Kari. Vi skal også få en blogger til, en tenåringsjente, fordi vi vil representere folk flest og se på de ulike behovene som finnes, sier Løvsland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere