– Jeg er så stolt!

Gikk foran: Spillende trener Michael Rehnquist gikk selv foran i krigen og gjorde en god match mot Bodø. Han var strålende fornøyd med spillet, seieren og et hjemmepublikum i storslag. Begge foto: Carina Alice Bredesen

Gikk foran: Spillende trener Michael Rehnquist gikk selv foran i krigen og gjorde en god match mot Bodø. Han var strålende fornøyd med spillet, seieren og et hjemmepublikum i storslag. Begge foto: Carina Alice Bredesen

Michael Rehnquists menn prikket formen perfekt til seriestarten i eliteserien og spilte seg rett til serieledelse – på målforskjell.

BSK/NIF leder eliteserien etter første runde.

NORDSTRAND: Stemningen var elektrisk fra første sekund i Nordstrandhallen søndag kveld.

Og Bodø måtte reise slukøret hjem med 31-26-tap for nyopprykkete BSK/NIF – eller Oslo S om du vil.

– Jeg er så utrolig glad, og ikke minst utrolig stolt av guttene i dag. De viser at de er interessert i ta nivået og at de virkelig vil dette, gliser spillende trener Michael Rehnquist etter matchen.

Det ser ut som han ikke vet om han skal le eller gråte – følelsene strømmer nesten over.

– Det var som en cupfinale, rett og slett helt fantastisk, sier Rehnquist.

SE BILDESERIE: Jubel i serieåpninga

Må holde Bodø bak oss

Og til tross for at Rehnquist med god samvittighet kan være høyt oppe etter storspill og BSK/NIFs aller første topoenger i eliteserien, er han fullstendig klar over at det gjenstår 21 tøffe kamper før årets eliteserie er ferdigspilt.

– Alle kamper kommer til å bli cupfinaler for oss. Vi kan ikke ta helt av nå fordi vi slo Bodø. Det er et av de lagene vi nok bør holde bak oss dersom vi skal spille oss til fornyet kontrakt i eliteserien, sier BSK/NIF-sjefen.

– Utfordringen blir å stabilisere oss på et høyt nivå, sier han.

Mange gode samtidig

Og med to helt fortjente poeng mot Bodø i seriepremièren, og fem plussmål leder faktisk BSK/NIF eliteserien etter første runde, foran Drammen.

SE TABELLEN: Postenserien, menn

Etter en litt trøblete og frustrerende oppkjøring, viste Rehnquist & Co. at de virkelig har klart å prikke formen fram til seriestart.

Mot Bodø var mange spillere gode samtidig, og flere kjempet om banens-beste-tittelen.

Henrik Eriksen blir toppscorer med åtte fulltreffere. Fredrik Lundgren scorer sju, Johannes Hippe scorer seks. Emil Jungman henter fram den ene klasseredningen etter den andre. Og så videre, og så videre.

– Jeg er så stolt av guttene i dag. Vi har en god førstesekser, og vi har mange gode på benken, og kan bytte ut og inn ettersom folk blir slitne, sier Rehnquist fornøyd.

Flyver

– Vi var godt forberedt, men for en pangstart, gliser Rehnquist, som selv gjorde en meget bra match mot Bodø.

Glasuren på kaka var en herlig flyver i undertall som Rehnquist banket i goal til øredøvende jubelbrus fra de vel 400 på tribunen.

– Det føles herlig å gjøre en så god kamp foran et så fantastisk hjemmepublikum. De bar oss virkelig fram i dag, en utrolig bra støtte for oss, sier Rehnquist.

I forbindelse med det nye navnet Oslo S ble den nye laglåta spilt for første gang i Nordstrandhallen søndag, og i mandagens utgave av Nordstrands Blad kan du lese hva folk på tribunen syns om det nye navnet.

Neste utfordring for BSK/NIF er allerede førstkommende onsdag, borte mot Stord.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.