– Jeg er skuffet over eget parti

SVs representant i Vestre Aker bydelsutvalg. Foto: arkiv

SVs representant i Vestre Aker bydelsutvalg. Foto: arkiv

SV-representanten Ellen Lerberg stiller seg uforstående til Oslo SVs vedtak om å fjerne Røatunnelen fra Oslopakke 3.

VESTRE AKER: Ellen Lerberg representerer SV i Bydel Vestre Akers bydelsutvalg.

– Jeg må si jeg er skuffet over eget parti. Jeg vil gjøre det helt klart at Vestre Aker SV er for Røatunnel. Det skulle bare mangle. Dette var jo noe vi hadde med i vårt valgprogram ved forrige valg, sier Lerberg.

Et misbruk

Hun har vært i kontakt med nestleder i Oslo SV, Andreas Behring, som har frontet partiets forslg til endringer av Oslopakke 3 i mediene.

– Jeg har også snakket med Knut Even Lindsjørn (leder av SVs bystyregruppe – journ.anm.) og gjort det helt klart hva vi mener om dette. Jeg ser på dette som et misbruk at partiet heller ikke denne gangen vil prioritere de vestlige bydeler. Jeg begynner å bli lei av dette, sier Lerberg.

Håpløs trafikksituasjon

Hun understreker at SV lokalt på ingen måte har gitt opp.

– Vi kommer til å kjempe for Røa-tunnel. Vi har som sagt gått til valg på dette og vi ser på tunnelen som en viktig miljøsak. Alle som kjenner bydelen vet hvor håpløs trafikksituasjonen er. Jeg hadde trodd SV skulle ta opp problematikken med de andre partiene på en annen måte. Jeg begriper ikke hvorfor Røa-tunnel skal ut av Oslopakke 3 mens andre strekninger skal prioriteres, sier Lerberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag