– Jeg fikk sjokk!

Kampen-jenta Maria Rullestad Teigen (14) ble mildt sagt overraska da hun gikk videre til finalen i Melodi Grand Prix Junior.

KAMPEN: – Dette er helt fantastisk! Jeg fikk sjokk da jeg fikk beskjed om at jeg hadde gått videre. Det er vanskelig å sette ord på hva jeg føler, sier Maria lykkelig.

Hele 411 bidrag fra hele landet ble sendt inn til den gjeve melodikonkurransen som går av stabelen i Oslo Spektrum. Av disee ble kun 23 artister og band invitert videre til audition på NRK, og i dag ble det endelig offentliggjort hvem de ti finalistene er.

– Blir deilig å fortelle det

– Selv har jeg visst det i to uker allerede. Det skal blir deilig å fortelle det til venninnene mine, for det har vært ganske mye masing i det siste, ler den talentfulle 14-åringen.

Låta hun skal fremføre har hun gitt navnet «På grunn av deg». Maria kan fortelle at hun har henta inspirasjon både fra egne og venninners erfaringer.

– Sangen handler om forelskelse, og om hvor dan det er å fortelle den du er forelsket i hva du føler. Det er faktisk veldig vanskelig, innrømmer hun.

Multitalent

Helt siden hun var to år gammel har Maria dansen ballett. I tillegg til dansingen spiller hun melodisk slagverk, piano og gitar, og skriver egne låter.

– Hvordan får du tid til alt dette?

– Jeg har i grunn alltid fått tid til alt. Jeg danser både klassisk- og jazzballet og er selvlært på piano og gitar. I tilegg har jeg gått i Kampen Skoles Musikkorps, og spilt slagverk i mange år. Sanger begynte jeg å skrive da jeg gikk i fjerde klasse. Musikken betyr ekstremt mye for meg, understreker Maria.

Selv drømmer hun om å bli profesjonell slagverker en gang i fremtiden, men først er det altså fullt fokus på MGPjr.

– Jeg gleder meg utrolig til å få vist hva jeg kan. Bare det å få være med og fremføre sangen min i Spektrum er stort nok for meg. Jeg har ikke rukket å tenke noe videre, sier hun beskjedent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag