– Jeg føler en ekstrem glede

Adam Larsen Kwarasey er en av Strømsgodsets cuphelter etter søndagens seier.

Adam Larsen Kwarasey er en av Strømsgodsets cuphelter etter søndagens seier. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

Trosterud-gutten Adam Larsen Kwarasey tok cupfinalenseieren til Groruddalen søndag.

Det endelig beviset på cupseier - takk og pokal fra selveste HM Kongen. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

Endelig kunne Strømsgodset feire seieren. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

ULLEVÅL STADION: – Dette er helt fantastisk og nå føler jeg bare ekstrem glede, sier den nybakte norgesmesteren Adam Larsen Kwarasey (22) minutter etter at seiern over Follo var i boks og kongepokalen i havn.

Hilste til familien

Folkemengden på Ullevål stadion fikk se en verdig Norgesmester da Strømsgodset vant 2-0 over Follo, en kamp der Buskerud-laget aldri var truet av «Askeladdene» fra Follo.

Da Strømsgodset gikk opp til 2-0 ved Glenn Brevik Andersen rett før pause, løp målvakt Adam Larsen Kwarasey rett bort mot hjørnet av stadion der familie og venner satt benket for å se familiens stolthet;

– Da Glenn satte inn 2-0 følte jeg en slik glede at jeg bare måtte løpe mot min familie og mine venner. En utrolig god følelse å vite at familien satt og så på meg under denne kampen, fortsetter Larsen Kwarasey i ren lykkerus.

Fra Trosterud til Godset

Adam Larsen Kwarasey er født og oppvokst på Trosterud, der han også startet sin fotballkarriere. Da han var 11 år dro han til Vålerenga, en klubb han spilte for i åtte år før ferden gikk til Drammen og Strømsgodset. Nå er han altså norgesmester med Buskerud-klubben.

– Det er helt enormt å vite at en hel by nå gleder seg over hva vi presterte her på Ullevål stadion, det gir en skikkelig god følelse og jeg merker at jeg faktisk får frysninger på ryggen, forteller Larsen Kwarasey.

Ikke siste gangen

Larsen Kwarasey nøt stunden på Ullevål stadion til de grader mye at han lover å gjenta bedriften;

– Det er ikke siste gangen nei, dette ga mersmak og jeg lover at jeg skal vinne mer med fotballen.

– Hvor skal du plassere pokalen din nå da Adam?

– Den skal stå på nattbordet i minst 14 dager, så får vi se hvor den tar veien etter dét, avslutter den nybakte Norgesmesteren til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.