RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny helt: Gudmund T. Kongshavn var fornøyd med gårsdagens egeninnsats, men mener han har mange år på å bli god. Her etter Lyn-VIF tidligere i år.
Ny helt: Gudmund T. Kongshavn var fornøyd med gårsdagens egeninnsats, men mener han har mange år på å bli god. Her etter Lyn-VIF tidligere i år. Foto: Arkivfoto

– Jeg har mange år igjen på å bli god

Vålerenga tok i går mot Hønefoss på Ullevaal Stadion, en kamp de fleste regnet med at hjemmelaget skulle vinne, enda Martin tidligere denne uken uttalte at Vålerenga aldri hadde vunnet mot Hønefoss.

ULLEVAAL STADION: Allerede 1 minutt ut i kampen kom Gudmund Taksdal Kongshavn inn for Lars Hirschfeld, som i forrige rundes oppgjør mot Rosenborg ble byttet ut med en skade etter 1. omgang.

Taktisk bytte

Dette var et taktisk bytte slik at Gudmund i dag kan stå i mål for Vålerenga 2, som må gjøre alt de kan for å beholde plassen i 2. divisjon.
En som har startet en A-kamp kan nemlig ikke spille i neste B-kamp.

Kjetil Siem uttalte i går at det er en liten gråsone i det Vålerenga gjør, men at det ikke er mot reglementet til NFF.

Hadde trodd at Hirschfeld skulle bli frisk

Etter kampen møtte dittOslo.no en svært fornøyd Kongshavn, som kunne fortelle at selv om han i går fikk sjansen, så hadde alle trodd at Lars skulle være frisk nok til å spille gårsdagens kamp.

– Jeg visste at det var en liten mulighet til at jeg skulle få spilletid, og den sjansen må jeg gripe og gjøre mitt aller beste, sa Kongshavn i går med en pizzabit i hånden.

Kjipt med to mål i mot

– Jeg er fornøyd med egeninnsatsen, og har noen ganske viktige redninger, men det er ganske kjipt med to mål i mot, sa Kongshavn.

For Kongshavn hadde noen perleredninger i går.

Den største kanskje når Remond Macougne Mendy fra Hønefoss kommer alene mot Kongshavn.

– Jeg går ut og gjør meg stor, og jeg er ganske fornøyd med redningen jeg får med foten, sa en blid Kongshavn.

Mange år igjen

Vålerenga har de siste årene vært bortskjemte i forhold til gode keepere med Arni Gautur Arason, Troy Perkins og nåværende Lars Hirschfeld, men det er nok ingen Vålerenga-supportere som er redde for den dagen Gudmund skal ta over plassen som 1.keeper.

– Det er Lars som er 1.keeper nå, jeg er ung og har mange år igjen på å bli god, så jeg må bare fortsette å utvikle meg og bli bedre før jeg kan ta over plassen en dag i fremtiden, avslutter Kongshavn.

Fellah og Gudmund best

Mohammed Fellah har vist seg å bli svært viktig for Vålerenga denne sesongen, etter at han i starten ble benka med beskjed om at han tenkte for mye på seg selv på banen, og heller måtte tenke litt mer på laget.

Dette har han tatt til seg, og vist gang på gang at han fortjener en plass i start-elleveren.

I går var han igjen en stjerne for de kongeblå, som skapte mange sjanser i tillegg til å score et nytt perlemål for Oslos stolthet.

Fellah og Kongshavn var helt klart to spillere som utgjorde en viktig del i Vålerengas spill i går, og kunne i natt få seg en god natts søvn og være fornøyde med gårsdagens egeninnsats.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere