– Jula i år er spesiell

Journalist og forfatter Mala Wang-Naveen (34).

Journalist og forfatter Mala Wang-Naveen (34). Foto: ARKIVFOTO: Camilla Svendsen

Journalist og forfatter Mala Wang-Naveen (34) har gitt ut sin første bok og blitt mamma for første gang. Minsten sørger for julestemning allerede.

OSLO: Aftenposten-journalisten Mala Wang-Naveen, oppvokst i Groruddalen, har hatt litt av et år. I høst kom sønnen hennes til verden, og debutboka «Desiland» ble lansert.

Her i dittOslos «Min jul»-spalte forteller hun om julefeiringen sin.

Hva betyr jula for deg?

Jula er først og fremst et lyspunkt i mørketiden, en tid jeg fyller med familie og venner, en håndfull tradisjoner, rødvin og god mat. I år er den spesiell og jeg er allerede i julestemning takket være min lille sønn som nettopp har kommet til verden.

Hvordan feirer du?

Annethvert år hos min svigerfamilie, annethvert år hos mine foreldre. De to feiringene er overraskende like, det eneste min mor og far ikke gjør er å se Carl Bertils jul. I barndomshjemmet pleier jeg derimot å sitte inntullet i dyna sammen med mine to søstre og se Askepott og de tre nøttene.

Hva ønsker du deg til jul?

En reise lagt til januar/februar, til et sted hvor småtten kan ligge og sprelle i bare bleia. «Dessverre» har vi brukt opp alle pengene på et sommerhus.

Ditt beste gavetips?

Idealisten i meg sier en gave til Leger uten grenser. Egoisten sier: Min roman «Desiland».

Tidligere i «Min jul»:

1. desember: Byrådsleder Stian Berger Røsland


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.