RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SMILER BREDT: Nestleder i bydelsutvalget på Nordstrand, Steinar Andersen (Ap), kan fra onsdag morgen forsikre at parkeringsplassen igjen kan tas i bruk.
SMILER BREDT: Nestleder i bydelsutvalget på Nordstrand, Steinar Andersen (Ap), kan fra onsdag morgen forsikre at parkeringsplassen igjen kan tas i bruk. Foto: Arkivfoto: Kristin Trosvik

– Kjør inn og parkér

– Innmari moro! Endelig! Steinar Andersen jubler over Bymiljøetatens beslutning om at parkeringsplassen på Lambertseter fra onsdag igjen kan tas i bruk.

LAMBERTSETER: – Lagrede gjenstander og eksisterende skilt er fjernet, så nå er det bare å kjøre rett inn og sette fra seg bilen. Foreløpig er det gratis, sier Andersen,nestleder i bydelsutvalget på Nordstrand.I to år har han kjempet for at området mellom ungdomsklubben og det gamle senteret skal tilbakeføres til parkering, slik det har vært i femti år.

Mange muligheter

– Nå skal BU-leder Arve Edvardsen, jeg og bydelens adminsitrasjon finne ut hva vi vil med plassen, og komme frem til fremtidige parkerings-bestemmelser. Om det skal forbli gratis, er ikke diskutert ferdig. Kanskje kan man stå noen timer uten å betale og så legge på penger, sier han.

Les også:

Snart gjenåpnes parkeringplassen

All tvil parkert

Ap-politikeren sier man må se på flere muligheter.

– Skal den benyttes som Park and Ride på dagtid, men stenges om natten? Vi er helt klare på at vi ikke vil at dette blir en pendlerplass eller lastebilsentral natterstid.

Raskt svar

– Men, samtidig ønsker vi at de som benytter ungdomsklubben, gården og Symra kino skal kunne parkere her. Og hva da med arrangementer som slutter litt utpå natten? spør han seg.

Andersen lover at han skal presentere svaret iløpet av to uker.

– Uansett hvilke løsninger vi kommer frem til, er det viktig at det blir satt opp skilt som alle forstår, sier han.

Les mer om parkeringsplassen:

Hva skal skje med dette området?

Kommer ingen vei med parkeringsplassen

Privat vei

På møtet med Bymiljøetaten sist uke, fikk Steinar Andersen den gledelig meldingen at veistubben fra Langbølgen opp til Lambertseter gård og ungdomsklubben, vis a vis parkeringsplassen, også skal utbedres.

– Flott at Bymiljøetaten påtar seg denne jobben, og dessuten skilter veistubben med «Privat vei». Når vi får denne biten i orden, er det lett match å vedlikeholde resten av veien inn til gården, sier Andersen.

Dette skrev vi om veistubben i vinter
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere