RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Kom og si din trikkemening!


Trikk fra Sinsen til Tonsenhagen, her illustrasjonsfoto fra Placebo Effects, fra Ruters planarbeid. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Trikk fra Sinsen til Tonsenhagen, her illustrasjonsfoto fra Placebo Effects, fra Ruters planarbeid. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: RUTER
15. februar arrangeres folkemøte der du kan stille alle spørsmålene du vil; om Tonsen-trikk, naturligvis.

ÅRVOLL: Planene for trikk til Tonsen har pågått i årevis. Folk lurer. Noen vil ha trikk, andre ser med gru på hvilke konsekvenser anleggelsen av en trikketrassé fra Sinsen til Tonsenhagen vil få.

Om to uker arrangerer Bjerke Storvel og Øvre Disen vel inf Folkemøte i Åvoll Gård, for å informere beboere og andre, om planene for trikk, og hvor disse står.

– Vi har vært i dialog med Ruter om dette prosjektet, og er blitt enige med Ola Skar i Ruter om at vi arrangerer et folkemøte om temaet på Årvoll Gård, i de nye store lokalene på låven, tirsdag den, 15/2 kl 18.00 til 21.00. Vi tror det er betydelig interesse for dette i nærmiljøet, sier Tore Fladland, på vegne av Øvre Disen Vel og Bjerke Storvel.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere