RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Kom og spis!

Restaurant Victor på Sandaker er gjenåpnet, nypusset og fin og med nye innehavere.

SANDAKER: Restauranten i Grefsenveien 6 ble åpnet av familien Melvold i 1991.

Nå har familien overlatt driften til søstrene Iselin og Helene Setsaas, og kjøkkensjef Jakob Thomassen.

– Stor ære!

Iselin har jobbet som restaurantsjef på Victor siden mai, og tilbudet fra familien Melvold om å overta driften av restauranten kom som en gave.

– Søsteren min og jeg har lenge drømt om å drive vårt eget sted, men det er både dyrt og tøft å finne rette lokaler. Så da jeg fikk spørsmål om å overta driften her ble jeg utrolig glad. For en kjempeære! Og så søte og hjelpsomme Yvonne og resten av familien Mevold har vært hele veien.

Bra trio

Både Iselin og Jacob jobbet tidligere på Folketeateret, og Iselin trengte en dyktig kjøkkensjef til restaurant Victor.

– En god kokk på teamet er avgjørende for suksess, sier hun.

Og Jacob var ikke vond å be.

– Etter et par år i Tønsberg var det helt topp å flytte tilbake til deilige Oslo! Jeg er vokst opp i strøket her også, så mer hjemmebane blir det ikke.

Sistemann i trioen, Helene, er på plass i april. Enn så lenge er hun hovmester på Theatercaféen.

Restaurant, bistro & bar

Victor ligger nydelig til, åpent, lyst og til og med med litt sjøutsikt mellom gårdene. Spisestedet er delt i en restaurant- og en bistroavdeling.

Restaurant-menyen byr på seks retter, endres hver uke og man kan velge så mange av rettene man ønsker. I bistroen serveres enklere kafémat.

– Vi legger lista høyt når det kommer til kvalitet på mat og drikke, sier Jacob, – men prisene er folkelige!

– Og vi tilbyr med stor glede mat- og vinmenyer som gir en totalopplevelse, skyter Iselin inn.

– Vi er så glad i faget vårt alle tre, og det har vært utrolig hyggelig å se folk kose seg rundt bordene våre. De første ukene har gått kjempebra, med fullt hus nesten hver kveld.

Uteservering

Teamet på Victor har lagt ned atskillige timer med malerkoster før gjenåpningen. Resultatet er flott! Kult, tøft og hyggelig. Og når sola får litt bedre tak, åpnes uteserveringen som ligger midt i solhellinga.

– Det gleder vi oss også til. Men nå er vi aller mest glade for at vi er ferdige med sparkel og maling og har gjenåpnet restaurant Victor!

Iselin stortrives som daglig leder i egen restaurant.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere