RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Kulturfest i vest!


Dansere fra Art musikal&ballettskole kommer til Pershallen søndag.
Dansere fra Art musikal&ballettskole kommer til Pershallen søndag. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG
Lystharmonikerne, Art, Vinderen Dansestudio, Ullern Kammerkor, Yellow Box og rapgruppen Røa eldresenter kommer. Kommer du?

HUSEBY: Halvannen time med musikk, dans og sangopplevelser. De er alle lokale kulturutøvere som står sammen. De mobiliserer for nytt kulturhus.

Siste nytt

Klokken 15.00 søndag braker det hele løs. Bydelsutvalgslederne, Elin Horn Galtung fra Vestre Aker, Carl Oscar Pedersen fra Ullern, og Karoline G. Herlofsen fra Røa Vel kommer med siste nytt om byggeprosjektet Kulturhus for Oslo vest.

– For det første er det et virkemiddel for oss som deltar å videreutvikle våre respektive musikk-, sang- og danseferdigheter stimulert av hverandre og et tilstedeværende publikum. For det andre ønsker vi å tilby alle i lokalmiljøet et friskt og samlende underholdningsshow basert på lokale krefter i alle aldre. Vi setter fokus på å vise frem hva barn og unge kan få til når forholdene legges til rette for det. For det tredje, og kanskje aller viktigst akkurat nå – har vi invitert initiativtakerne bak byggingen av Kulturhus Oslo Vest til å bruke arrangementet som en plattform for sitt videre arbeid. Kulturhusprosjektet vil synliggjøres både i rammen om det hele, samt i utformingen av programmet, sier Ingvar Strøm.

Han er kjent fra rapgruppen Røa eldresenter og er i tillegg styreleder for Lystharmonikerne.

– Hemmelighet

Det detaljerte programmet deles ut ved inngangen, men er er i skrivende stund en vel bevart hemmelighet.

– Vi har vært svært bevisste på å trekke inn utøvere og ressurspersoner både fra Bydel Vestre Aker og Bydel Ullern. Et kulturhus i Oslo Vest vil være et tungt bidrag til å styrke kulturtilbudet for lokalbefolkningen, både som publikum og som utøvere, sier Strøm.

Konserten er støttet av Bydel Vestre Aker, Bydel Ullern, Røa vel og Oslo Musikkråd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere