RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Kvalitet og pris dekker vårt behov

Bydel Østensjø mener de har valgt en leverandør som både har riktig pris og kvalitet.

ØSTENSJØ: Mariann Gursli, avdelingssjef for velferd og fritid, forteller at det som er interessant for bydelen er hva man må betale.

– Jeg vet ikke om dette er billigere totalt sett for Oslo kommune. Vi har valgt et tilbud som dekker vårt behov ut ifra både kvalitet og pris. Vi ville ikke ha valgt det om det ikke var godt nok, sier hun til Nordstrands Blad.

Hun forteller at arbeidstreningen ved Abildsø gård ble startet som et prøveprosjekt og må gjøres ordentlig nå som det skal bli en permanent ordning.

– Da må vi gå til anskaffelse og hente inn tilbud. Vi kan ikke bare velge et arbeidssted fordi vi begynte der.

LES OGSÅ: BU SLIPPER IKKE SAKEN

Bydel Østensjø skal ha 15 slike plasser.

– Vi tenker at dette dekker vårt behov for kommunale tiltaksplasser. I tillegg har vi statlige plasser og andre tiltak vi kan benytte. Blant annet har vi fem programrådgivere i NAV som kan følge opp de som har ulike ordninger.

Per mai har Bydel Østensjø totalt 118 deltakere i kvalifiseringsprogrammet. 45 prosent av de som har gått ut av kvalifiseringsprogrammet hittil i år har gått over i vanlig jobb, utdanning eller trygdeytelser. Seks personer gikk tilbake til økonomisk sosialhjelp. Tallene er omtrent like som fjoråret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere