RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lastebilen ble kastet over midtdeler, opp i luften mot der Gunnar Pedersen sto, og møtte to andre biler.
Lastebilen ble kastet over midtdeler, opp i luften mot der Gunnar Pedersen sto, og møtte to andre biler.

– Lastebilen kom opp i luften

Nordstrands Blads "Aktuell historie"-skriver Gunnar Pedersen var øyevitne til ulykken på Europaveien mandag

ABILDSØ:– Jeg sto på Lambertseterbroen for å ta bilder til en "Aktuell historie" jeg skal lage om Bakkerud, forteller Gunnar Pedersen.

– I det jeg holdt på å stille inn kameraet, hørte jeg det smalt og skrapte i metall like under meg. Så kom den store bilen opp i luften. Den hadde passert midtrabatten, og jeg følte den ble hengende i luften. Så falt den ned, knuste en varebil som kom kjørende sørover og la seg så på over fronten på en stasjonsvogn.

– Alt ble plutselig veldig stille etter bråket. Da gikk det mange tanker gjennom hodet mitt: Hva kunne jeg gjøre? Skulle jeg forsøke å komme meg ned til ulykkesstedet, og hva kunne jeg eventuelt gjøre? Men så kom det mange andre til. Alle bilene stoppet og folk reagerte. Da forsto jeg at jeg ikke hadde noe å gjøre nede på Europaveien. Men så så jeg at det rant noe fra den store bilen. Kunne det være bensin og ville det bli en eksplosjon?

Les også: Dødsulykke på E6 ved Lambertseter

– Etter hvert forsto jeg at det måtte være kjølevæske fra motoren, men tankene flyr jo så fort.

– Dette ble en sjokkartet opplevelse. Jeg har aldri vært utsatt for noe tilsvarende, og håper det ikke skjer igjen. For i en slik situasjon vet man jo ikke helt hva man skal foreta seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere