RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Lei av å bli lurt


Felix Ademola i aksjon. ARKIVFOTO
Felix Ademola i aksjon. ARKIVFOTO
Manglerud Stars kreditorer har mistet tålmodigheten.

MANGLERUD: Det er ingen nyhet at Manglerud Star Toppfotball har gjeldsproblemer. Tre ganger i år har det kommet konkursbegjæringer mot klubben.

Nå er et konkursvarsel på i overkant av 90.000 kroner sendt inn til Namsfogden fra forlaget Bjørgu. Beløpet gjelder et sesongprogram for 2007 for dame- og herrelaget.

– Jeg har vært i kontakt med inkassobyrået flere ganger og har vært ærlig om likviditeten i klubben. Dette er et stort beløp som kommer i tillegg til faste kostnader. At de likevel velger å sende inn et konkursvarsel er ukjent for meg, sier daglig leder i Manglerud Star Toppfotball, Kjell Roar Kaasa.

Bjørgu AS er lovt pengene flere ganger. Både tidligere daglig leder Tom Arne Nyborg og Kaasa har lovt å få pengene på plass. Det halve beløpet skulle komme inn på konto innen 15. august. Det skjedde ikke, og tålmodigheten til kreditoren er nå brukt opp.

– Vi er lei av å bli lurt, sier Torbjørn Eriksen i Bjørgu forlag.

Fra et konkursvarsel blir forkynt, har debitor 14 dager på seg på å gjøre opp for seg. Skjer ikke dette har kreditor en frist på to uker på å levere inn en konkursbegjæring.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere