RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Liker ansvaret


Magnus Færøy har vært god mellom stengene for Hasle/Løren i det siste, selv om han måtte kapitulere for Grüner onsdag.
Magnus Færøy har vært god mellom stengene for Hasle/Løren i det siste, selv om han måtte kapitulere for Grüner onsdag.
Magnus Færøy (18) og Hasle/Løren tapte nøkkelkampen mot Grüner, men laget har fortsatt god mulighet til å få spille kvalifisering om opprykk.

LØREN: – Vi har sluttet å tenke på hvordan det går med de andre lagene. Det viktigste framover blir å ta de poengene vi skal, så får vi bare se hvordan tabellen ender, sier H/Ls unge sisteskanse.

For øyeblikket er groruddølene fem poeng bak Grüner i kampen om den tredje- og siste kvalifiseringsplassen, men laget har tre kamper til gode. Dermed er det fortsatt opp til H/L selv.

– Nå har vi Kongvinger til helga, og vi har også igjen to kamper mot Rosenborg. Det blir tøffe kamper, men vi må bare ta poeng, sier Færøy som irriterte seg litt over styringen som ga Grüner 3-2-målet onsdag.

– Jeg hadde kontroll på skuddet, men så kom det en kølle på pucken. Da er det umulig å vite hvor pucken går, og hadde det ikke blitt mål der kunne kanskje utfallet blitt annerledes, sier sisteskansen.

Solid keeperspill

Selv nyter han stor tillit som førstekeeper om dagen. Etter at Tommy Lund valgte å gå tilbake til Vålerenga tidligere i vinter, var det 18 år gamle Færøy som ble Jim Marthinsens valg mellom stengene.

– Det er veldig morsomt med så mye tillit. Jeg var keeper også da jeg spilte fotball, så jeg liker nok ansvaret som følger med. Det har gått bra i det siste, så jeg har fått mye selvtillit, sier Færøy.

Å ha en keeperlegende som «Jimmer"n» som sjef, setter han naturligvis pris på.

– Det er veldig gøy. Jeg hadde også mye å lære av Tommy da han var her, sier H/L-keeperen.

Liker tette oppgjør

Nå gleder han seg over å spille viktige kamper.

– Det er stor forskjell på lagene i 1. divisjon. Det er gøy når det er jevne kamper, og det hadde vært helt perfekt med kvalik. Det hadde vært morsomt å få være med på det, sier Magnus Færøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere