RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Litt skummelt hvor mange som så på


Siri Ørbeck og Jacob Hågensen er klare for nye utfordringer. FOTO. ELISABETH C. WANG
Siri Ørbeck og Jacob Hågensen er klare for nye utfordringer. FOTO. ELISABETH C. WANG
Jacob Hågensen (12) og Siri Ørbeck (13) inntok begge scenen under lørdagens nasjonale MGP junior-finale i Oslo Spektrum.

NORDBERG: Begge går i 8. klasse på Nordberg skole og begge danser ved West End Danse & Musikal Studio. Og begge elsker dans. Hip hop og breakedance for Jacob og lett blanding av ballett, jazz, hip hop og musikal for Siri.

Lørdagens MGP junior-finale ble sett av hele 612.000 nordmenn.

– Hadde jeg drevet med fotball, hadde jeg jo gjort det alle andre gjør. Nå kan jeg lære meg noen nye trinn og kombinasjoner og være stolt av det jeg får til. Samtidig vite at ikke alle får det til, smiler Jacob.

– Når jeg danser vil jeg liksom bare danse mer, og da vet jeg at jeg virkelig holder på med noe jeg liker. Det er klart det er ekstra morsomt å få lov til å danse i den nasjonale finalen i MGP junior, men litt skummelt også når man tenker på hvor mange som faktisk så på, sier Siri.

Drømmen

De er begge usikre på om de skal satse karriere innenfor dans, men Jacob har en drøm han gjerne kunne tenkt seg å oppfylle.

– På det kurset hvor jeg lærer breakdance er det noen andre gutter jeg kunne tenkt meg å danne en gruppe med. Da skulle øvd inn noe kult og meldt oss på Norske Talenter, sier Jacob.

– Det hadde vært veldig gøy å satset på en dans eller eventuelt en skuespillerkarriere, men det er veldig vanskelig å nå frem. Men, man vet jo aldri, sier Siri.

– Merkelig

De to danserne innrømmer raskt at det var litt rart å se seg selv på scenen under finalen i MGP junior. Ikke minst når de fikk vite hvor mange som faktisk så på programmet.

– Vi hadde en full gjennomgang før det var showtime, likevel var det spennende når vi skjønte at det var nå det gjalt, smiler Jacob mens Siri nikker samtykkende.

– Jeg så en på gruppen min gjorde en liten feil også, men det håper jeg bare det var oss som så, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere