– Må være klart til neste år

Bydelsutvalget leder, Torunn K. Husvik, forventer atLille Bislett er ferdig til bruk neste sommer. Foto: Anne Marie Huck Quaye

Bydelsutvalget leder, Torunn K. Husvik, forventer atLille Bislett er ferdig til bruk neste sommer. Foto: Anne Marie Huck Quaye

Det blir ikke gjort noe med Lille Bislett før til høsten. BU-leder forventer at plassen er klar til bruk neste sommer.

Torunn K. Husvik forventer at arbeidene med Lille Bislett er klare til neste sommer. Foto: Anne Marie Huck Quaye

BISLETT: – Nå skal arbeidene ut på anbud, sier informasjonssjef Alise Davidsen i Idrettsetaten. Hun forteller videre at området skal istandsettes etter lengre tid som anleggsområde.

– Hvor mye som blir gjort før snøen og frosten kommer er vanskelig å si, sier Davisen, som i størst grad snakker om asfaltering av plassen.

– Vi ønsker fortgang, og jo lenger de dytter byggestarten ut, jo mer spøker det også for neste sesong, sier Bydelsutvalgets leder Torunn K. Husvik.

Ønsker basket nå!

Det har vært diskusjoner om hvorvidt det finnes nok penger til å ferdigstille prosjektet. For Lokalpolitikerne er det noen ting som de mener bør gå fort:

– Vi ønsker at det skal bli satt opp basketballstativer og ballbinger, men jeg frykter at dersom det er knapt med penger kommer utbyggerne til å nedprioritere nettopp dette, sier Husvik.

– Ungdommene har vært ekstremt tålmodig, mener hun.

Neste sommer

– Jeg forventer at Lille Bislett er ferdigstilt til aktivt bruk neste sommer, sier Husvik. Siden Bislettgata ble gjenåpnet er det som mål å begynne med arbeidene på Lille Bislett så snart som mulig.

– Vi håper at etaten kan vise litt gjennomføringsevne, sier hun. Hun mener også at det begrenser seg hvor mange ganger lokalpolitikerne må gjenta seg, og refererer til gjenåpningen av Bislettgata og den foreløpige uteblivelsen av å tilbakeføre Sofies gate til enveiskjørt gate.

– Vi opplever at samferdselstaten og byråden ikke drar i samme linje som beboerene og bydelen, sier Husvik. Hun mener det er ekstremt uheldig å ikke bli lytta til, særlig etter flere vedtak i saken. Når det kommer til arbeidet med Lille Bislett er dommen klar

– Så lenge det er praktisk mulig, forventer jeg at utbyggere og ansvarlige instanser drar i samme retning som bydelen, sier Husvik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag