RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyt nivå: Tom-Ivar Thompson har fortsatt mye å bidra med på hockeybanen. Mot Hasle/Løren ble det ny seier for Thompson og lagkameratene.
Høyt nivå: Tom-Ivar Thompson har fortsatt mye å bidra med på hockeybanen. Mot Hasle/Løren ble det ny seier for Thompson og lagkameratene.

– Mange som kan bidra

Tidligere VIF-spiller Tom-Ivar Thompson er en av mange klasse-spillere i årets Grüner-mannskap.

GRÜNERLØKKA: – Vi har lyst til å være med i toppen i år, og målet er helt klart å spille kvalik, sier Grüner-spilleren.

Thompson er selv en nøkkelspiller for Oslo-laget, men han er på langt nær alene om å skape trøbbel for motstanderne.

– Jeg tok et hvileår i fjor, men jeg prøver selvsagt å bidra så godt jeg kan. Men vi har tre rekker som produserer, så vi har mange som kan bidra, sier Thompson som har to seriegull og ett NM-gull fra sin VIF-karriere.

Enorm bredde

I lørdagens tøffe oppgjør mot Hasle/Løren var det rekka med Vojtech Zounek, Morten Elverud og Erik Holm som kom mest i fokus. Elverud var involvert i alle vertenes mål, mens Zounek og Holm begge hadde tre poeng.

Thompson har etter hvert mange år bak seg som Grüner-spiller, og han er ikke i tvil om at hvor årets mannskap står nivåmessig.

– Det er helt klart et av de beste lagene vi har hatt i min periode her. Vi har en fin gjeng, og har fått samlet spillere fra mange forskjellige klubber. Med en tropp på 20 mann er bredden veldig god, og på løpersiden er det 13-14 spillere som kniver om en plass på laget, forteller den tidligere VIF-kjempen.

Snart pause

Grüner har plukket totalt 25 poeng på årets første 18 kamper. Med det har laget kontroll på en av de tre plassene som gir rett til kvalifiseringsspill om opprykk til eliteserien.

– Vi kommer til å bli vonde å møte framover, fastslår Thompson.

Grüner har bare igjen én kamp før jul; Vålerenga 2 på hjemmeis onsdag 2. desember. Etter det er det kamppause helt fram til 6. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere