RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Menn bør ikke gå med mobilen i lommen hvis det er dårlig dekning

– Menn bør ikke gå med mobilen i lommen hvis det er dårlig dekning.

Anne Lise Reinsfelt (H) bekymret for befolkningsutviklingen i bydelen.– Også SV ser at det ikke er muligheter for noen sprell

Erlend Jonassen (SV) om det stramme budsjettet– Har vi ikke større og viktigere ting enn røykesoner å ta opp med Ruter og NSB, som bedre rutetilbud?

Trine Eskeland om Høyres røykesoneforslag– Disse partiene, som dessverre har makta i Rådhuset, er ikke i nærheten av å prioritere oss her ute.

Erland Jonassen (SV) om den skarve prosenten av 90 millioner som gikk Søndre Nordstrands vei i budsjettforliket.– Jeg mistet tråden...

Teddy Kjendlie (H) med rot i sysakene om kandidatene til eldrerådet– Vi gjør en endring i vårt endringsforslag til bydelsdirektørens forslag.

Erlend Jonassen (SV) med tunga rett i munnen– Dette er ikke et fora for bekymringsmeldinger, det må du sende til et annet, ja, fora...

Mubin Kapur (H) er ikke like bekymret som Ap og SV– I min personlige sjel ville jeg stemt for Frps forslag, men siden jeg ikke vil ha kjeft av SV-gruppa, så stemmer jeg imot.

Erlend Jonassen (SV) vil skjenke, men vil ikke ha bråk.– Forsvaret har ganske mange 16-mannstelt vi kan sette opp billig som legekontor.

Arild Andersson (H) mener det er på høy tid Klemetsrud legesenter får nye lokaler– Det er hyggelig at den sosialistiske siden av bordet skjønner forskjellen mellom privat og offentlig og at vi ikke kan tvinge dem.

Mubin Kapur (H) om eget partis forslag om å få fortgang på ny lokaler til Klemetsrud legesenter– Det er ingen som er så glade i bydelen som vi som sitter i BU, vi er stolte av bydelen vår, men bystyreflertallet er det nok ikke.

Trine Eskeland (Ap) er misfornøyd med pengesekken som kommer fra byrådet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere