*Nettavisen* Nyheter.

– Menn med litt mage er det mest sexy jeg vet om

Kristin (f.v), Caroline, Emilie og Linda forteller hvordan gutter enklest klarer å sjarmere dem ute på byen.

Disse single jentene avslører hvordan du kan sjarmere dem ute på byen - og smaken er tydeligvis som baken!

Klikk på bildet for å forstørre.

Linda (28) forteller gutter i dress, til rett anledning, aldri er feil. Foto: Foto: Privat

Klikk på bildet for å forstørre.

Emilie (25), kjent som bloggeren La Mademoiselle De Monaco, liker velstående menn, gjerne med mage og sansen for det søte liv. Foto: Foto: Privat

Klikk på bildet for å forstørre.

Caroline (30) forteller hva hun synes er sjarmerende Foto: Foto: privat

Klikk på bildet for å forstørre.

Kristin (29) Foto: Foto: Privat

OSLO: Sliter du med å sjarmere damene? Er svaret ja, er det sannsynligvis ikke deg det er noe feil med. Trolig er det rett og slett taktikken din det er noe galt med.

Derfor, hvis du av en eller annen grunn har problemer med å få damer på den etter hvert mye omtalte kroken, kan kanskje rådene nedenfor hjelpe deg noen skritt nærmere den store kjærligheten.

LES OGSÅ: «Sild i tønne» på sexklinikk

Vi har i hvert fall snakket med noen jenter, som velvillig gir det motsatte kjønn noen gode råd på veien.

– Sitter i hodet

For det å sjekke opp damer kan være komplisert. De aller fleste har kjent følelsen av å være utilstrekkelig på sjekkearenaen, men heldigvis kan dette læres. Rikere på kunnskap vil du fort kunne forandre resultatene dine fra å være middelmådige, til veldig gode. Sjekkeekspertene sier det kun sitter i hodet.

LES OGSÅ: Mirakelguttens sterke skihistorie ble dokumentarfilm

Google-søk viser imidlertid det blir gitt mange underlige og motstridende råd for hvordan gutter bør gå frem, når de har peilet ut drømmejenta i et hjørne på et utested. For de aller fleste er det derimot «game over» allerede idet de merker de har lyst til å ta kontakt.

Er du tøff nok?

Angsten for å skulle gå bort og åpne munnen gjør seg som en stor og ekkel klump i magen - og beina har vanskelig for å utføre kommando. Det frister plutselig ikke i det det hele tatt. Og hva skal du si, om du er mann nok til å gjøre det?

Vi stilte disse fire jentene følgende spørsmål:

1. Hvordan bør gutter oppføre seg for å sjarmere deg og andre jenter på byen? Hva bør de si – og ikke si?

2. Hva tenker du om å bli påspandert drikke?

3. Hva er den verste sjekkereplikken du har hørt?

4. Legger du merke til klesstilen? Hva er bra og dårlig stil?

5. Hva mener du er Oslos beste sjekkested? Hva blir sagt for å være det?

– Byens desidert beste sjekkearena

LES OGSÅ: Her er Oslo-damenes favorittkjekkas i Brasil-VM

Emilie (25):

1: Det disse norske mennene frykter mest, er de rike, ofte utenlandske, businessmennene. Norske gutter trener ofte tre timer om dagen på helsestudio, som ren kompensasjon for mangel på manglende formue. Min smak er eldre menn. Jeg opplever at disse har en annen dybde, enn hva yngre menn har. De behandler også kvinner mer respektabelt. De fremstår for meg som mer interessante.

2: Selvfølgelig skal jeg bli påspandert drikke, hva tar du meg for? Det er uakseptabelt at mannen ikke betaler. For meg er dette en prinsipiell sak. Det handler ikke om pengene, jeg har mer enn nok til å betale for meg selv.

Det handler derimot om respekt. Jeg datet en bankmann i Paris som alltid spanderte, og tok meg med på disse restaurantene hvor damene ikke ser prisen på menyen. En ordentlig gentleman. Jeg syntes dette var så respektfullt og flott av han, at det ble flere dater.

3: "Det er så mye kokos her i kveld", servert til meg på Bar Tjuvholmen

4: Jeg er nok godt over gjennomsnittet opptatt av klesstilen og fremtoningen. Personlig føler jeg en svakhet for menn med sko fra Louis Vuitton eller Gucci. Jeg er også glad i Rolex-klokker. Og de må ha belte! Videre synes jeg det er flott med menn som har litt mage. Det er det mest sexy jeg vet om! Dette vitner om høy champagnefaktor, livsglede og at de ikke er så selvopptatte og kjedelige.

Definisjonen på dårlig stil, er overtrente kropper med store gensere eller skjorter, hvor de blottlegger hele brystkassen. Dett er noe jeg råder norske menn å ta til etterretning. Jeg synes det er mer sexy dersom jeg ikke ser hele brystkassen din på utestedet.

5. Nox på Solli plass, og det på grunn av utestedets internasjonale klientell.

Caroline (30):

1: Du kommer langt med glimt i øyet og et pent smil. Ikke prøv for hardt å imponere. Helt ærlig; jeg driter i hvor mye penger du tjener! Alltid hyggelig med komplimenter, men si noe du virkelig mener, vi gjennomskuer dere lett når det er noe som blir sagt til alle jentene. Se om det er noe eget, noe spesielt ved akkurat den jenta.

2: Det er alltid hyggelig å bli spandert på, men gjør det fordi du har lyst, og for å være hyggelig! Ikke forvent noe mer. Om dama blir stående å snakke videre har du gjort noe riktig, hvis ikke - let it go! En drink er en innledning til snakk, ikke garanti for noe mer.

3: Mye rart man får høre på byen, men verste var vel mer hele settingen enn replikken i seg selv. Fyren sier de eksakt samme ordene til meg og to av mine venninner, uten at han var klar over at vi var venninner og snakket sammen. Han gikk hjem alene kan du si!

4: Ja, selvfølgelig. Kle deg etter stil og personlighet! Jeg synes det kan være like sexy med en mann i olabukse og t-skjorte, som en mann i dress. Personlig liker jeg det best når det ikke blir for stivt. Dressen hører hjemme når det er noe spesielt, og jeg synes også det blir ekstra fint med gutter i dress når de ikke bruker den så ofte.

5. Litt vanskelig å svare på ... Tenker at det går opp og ned uansett hvor man er.

Kristin (29):

1. De bør vise en genuin interesse i å bli kjent med akkurat meg, men et smil og et hei er en fin start.

Et godt råd til alle gutter er ikke å prøve seg på x antall jenter, for så å gå videre til neste når de ikke får noe napp.

2. Det kommer helt an på. Er det en man så vidt har snakket med, så synes jeg det kan være litt ubehagelig fordi det føles som at han "kjøper" tid med meg. Men er det en man har snakket en del med og funnet tonen med, så er det bare hyggelig.

3. Det virker heldigvis som at gutter har skjønt at det er unødvendig med cheesy sjekkereplikker, så det er lite ute av det og går.

4. Absolutt! En bra klesstil er et stort pluss. Jeg liker godt den klassiske looken, type Volt.

5. Haha det aner jeg ikke! Tinder?

Linda (28):

1: For det første bør man gjerne ha hatt litt blikk-kontakt før du kommer bort, det føles mer naturlig. Introduser deg selv, ikke vær overfladisk, og vis interesse for den du prater med.


2: Om det første du gjør er å spandere drikke, ville jeg tenkt at man er ute etter noe. Har man derimot pratet en liten stund først føles det mer naturlig.

3: Klassiske sjekkereplikker.

4. Det gjør jeg. Jeg legger nok mer merke til den mer avslappa stilen, litt løse jeans, t-skjorte og rutete skjorte. Er Ikke spesielt fan av gutter med trangere bukser enn meg selv. Og det er jo klart at gutter i dress, til rett anledning, aldri er feil

5. Jeg har hørt Horgans er kjøttmarked, for de som liker det.

LES OGSÅ: Slik sjarmerer du Oslo-jentene på Tinder

LES OGSÅ: ... og slik sjarmerer du gutta på Tinder

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag