RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Mer opptatt av kantstein enn unger


Trond Jensrud (A) og Rina Mariann Hansen (A) er ikke imponert over byråd Kallmyrs diffuse svar om Lille Bislett. Foto: Anne Marie Huck Quaye
Trond Jensrud (A) og Rina Mariann Hansen (A) er ikke imponert over byråd Kallmyrs diffuse svar om Lille Bislett. Foto: Anne Marie Huck Quaye
– At man ikke en gang får en ballbinge på Lille Bislett er å lure folk, sier en illsint Trond Jensrud(A) som får støtte av partikollega Rina Mariann Hansen.

LILLE BISLETT: Leder av St. Hanshaugen Arbeiderparti og bystyrepolitiker Trond Jensrud (A) har sammen med Rina Mariann Hansen (A) endelig fått svar fra miljø og samferdselsbyråd Jøran Kallmyr om framdriften på Lille Bislett.

Dommen er klar : Det blir ingen ballbinge på Lille Bislett med det første. Det er satt av 9,2 millioner kroner til opprusting av den tidligere lekeplassen.

Les også: – Legg press på Idrettsetaten

 

 

Ikke ballbinge

Byråden sier i et notat til politikerene:

«I denne prioriteringen var opprydding etter anleggsvirksomheten, sikring av området og istandsetting av bruksområdene høyest prioritert, slik at utstyr og møblering, herunder ballbinger, trolig ikke vil kunne bli realisert innen tilgjengelige midler».

– Det blir penger til grus og kantstein i stedet. Det må være veldig dyr grus, sier Jensrud.

– Det må da være mulig å sette opp en ballbinge her uansett, menen Hansen som også mener beboerne i området bli r lurt når opprusting av lekeområdet begrenser seg til så diffuse og uklare svar fra byråden.

Les også: – Når får vi leke på Lille Bislett?

 

Ikke unger

– Kallmyr er mer opptatt av kantstein enn unger, sier Jensrud som mener det må være mulig å komme med mer konkrete forpliktende svar.

Videre i notatet som er dater t 21. oktober, står det skrevet at en stort ballbinge søkes innplassert forttrinnsvis på nedre del av ballplassen mot Dalsbergstien, men det står ikke noe om når, eller hvilke midler som skal brukes til dette.

– Det må være mulig å putte en ballbinge inn i vårt alternative budsjett, mener Hansen som også er sjokkert over Kallmyrs svar angående Lille Bislett.

– Folk ble lovet en skikkelig lekeplass på Lille Bislett for mange år tilbake, og nå vokser barne opp før det blir gjort noe med, sier hun videre.

– Dette er nok et luftslott som blir presentert, sier Jensrud oppgitt som mener mer penger må bevilges til Lille Bislett.

– Og få til en skøytebane om vinteren her, i det minste. Det var det jo før, avslutter han.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere