RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Merkelig kamp


Vålerenga spillere fikk etter hvert mye å juble for på Jordal.
Vålerenga spillere fikk etter hvert mye å juble for på Jordal.
Vålerenga vant til slutt den første NM-kvartfinalen i ishockey med klar margin.

JORDAL: Men årets seriemester brukte lang tid på å avgjøre oppgjøret mot Oslo-nabo Manglerud Star. Gjestene presset også godt på i siste periode, men da Regan Kelly fint styrte inn 3-1 etter et lynraskt VIF-angrep, ble det for tøft for MS å slå tilbake. Etter 3-1-scoringen løsnet det plutselig veldig for VIF foran kassa, som på elleve skudd i den siste perioden scoret hele fire ganger.

- Det var en litt merkelig kamp. Vi fikk dårlig betalt for prestasjonene våre i første- og andre periode, men i den siste var vi effektive da vi spilte dårlig. Da presset MS oss hardt en lang stund, sier VIF-manager Espen «Shampo» Knutsen.

– Skal være bedre

Kvartfinaleserien spilles som best av sju kamper, og selv om «Shampo» håper VIF blir raskest mulig klare for semifinalen, tror han på en tøff serie mot Manglerud Star.

– I neste kamp har MS hjemmebane, og vi har hatt problemer der før. Da starter vi med blanke ark igjen, sier hockeylegenden.

Likevel var han ikke i tvil da VIF valgte MS som kvartfinalemotstander.

– Vi skal være et bedre lag enn MS. Vi vurderte Storhamar også, men bestemte oss for at MS var en enklere motstander, sier «Shampo».

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere